Cadetpro THY Pace

KS
O
Merhaba, pace için gönderilen test dosyasının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise tekrar girdiğinizde gelen sayılar nesneler objeler random değil. Örneğin digit spanda gelen numaralar hep aynı. Bu da ezbere ve alışkanlığa dönüyor. Sanırım cadetproda öyle değil. Sormak istediğim cadet proda pace almış kişi varmı orada nasıl işliyor? Onun haricinde 3-4 kişi birleşip alabiliyor muyuz cadetproyu? @CADETPRO

Çözüm
Merhabalar,

Pro sürümlerden herhangi birini satın aldığınızda süreniz bitmeden mail adresinden iletişime geçtiğiniz sürece ücretsiz olarak 1 ay daha ekleme yapıyorum veya sınavda reteste kaldınız, 6 ay sonra tekrar satın almanıza gerek yok. [email protected] ' a sınav davet mailinizi atarsanız hesabınıza tekrar ücretsiz şekilde tanımlıyorum.

İyi çalışmalar, başarılar dilerim.
CADETPRO
Merhabalar,

Pro sürümlerden herhangi birini satın aldığınızda süreniz bitmeden mail adresinden iletişime geçtiğiniz sürece ücretsiz olarak 1 ay daha ekleme yapıyorum veya sınavda reteste kaldınız, 6 ay sonra tekrar satın almanıza gerek yok. [email protected] ' a sınav davet mailinizi atarsanız hesabınıza tekrar ücretsiz şekilde tanımlıyorum.

CADETPRO

Çözüm
Merhabalar,

CADETPRO
Çok teşekkür ederim satın aldım. Ellerinize sağlık

Merhabalar,

CADETPRO
Selamlar @CADETPRO ,
Pace Pro almam durumunda 500 TL olan paketin icindeki memory testi diger 200 TL olarak satilan Sozel Bellek Pro ile ayni midir ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar @CADETPRO ,
Pace Pro almam durumunda 500 TL olan paketin icindeki memory testi diger 200 TL olarak satilan Sozel Bellek Pro ile ayni midir ?

En güncel sürüm şuan için Pace Pro da bulunuyor, daha sonra tekli modüllere güncelleme geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt