CRM Retest'e Kalıp Geçmiş Olan Varsa Tavsiye Alabilir Miyim?

Lucidream

Yeni Üye
CRM sürecinde Retest'e kaldım ama bu aşama gözümde çok büyüyor ve son hakkım olduğu için çok endişeleniyorum. Retest sürecinde geçmek ne kadar mümkün? Retest ile geçenler 3 aylık süreyi nasıl değerlendirdi? Bu sürede kendinizdeki eksikleri nasıl bulup düzelttiniz? Kendinizde ne gibi eksikler buldunuz?

Merhaba,

Öncelikle 2. değerlendirmenin olumlu gelebileceği gibi olumsuz gelebileceğini de kabullenmeniz, olumsuz gelmesi durumunda Pegasus ve SunExpress'i alternatif olarak düşünmeniz CRM'e rahat bir mentaliteyle gitmenize vesile olacaktır.

2. değerlendirmeye nasıl hazırlanacağınız konusunda aklıma sofistike bir şey gelmiyor ama değerlendirmeyle ilgili şunları söyleyebilirim.

Değerlendirmenin ilk kısmında ekibinizle koordineli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Bu biraz şans aslında. Mesela bana 2. değerlendirmede denk gelen ekip daha iyiydi. Bunun dışında ekip olarak zaman yönetimine azami dikkat göstermeniz ve bir olumsuzluk farkettiğinizde bunu aşırıya kaçmadan, uygun bir dil ve üslupla ifade etmeniz gerekiyor.

Bireysel kısımda ise ne söylediğinizden çok sorulara "nasıl" cevap verdiğiniz önemli. Bu kısımda kendinizden emin, kararlı ve net bir şekilde hareket edin. En önemlisi yapmadığınız/bilmediğiniz bir şeyi yapmış/bilmiş gibi göstermeyin. Kendiniz olun.

Kurul Mülakatı'na geçmeniz dileğiyle, başarılar..

Merhaba, hangi modülden kaldınız? ben de yeni gireceğim. matematik ve fizik modülleri ingilizce oluyor sanırım değil mi? daha çok işlem yapmaya mı yönelik yoksa sözel ifadeler mi yer alıyor? biraz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Arkadaş CRM'i sormuş fakat siz Pace ile ilgili bir soru sordunuz maalesef onun için başka bir başlık bulunuyor ana sayfada bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt