cadetpilot
Yeni Üye
Açık olan ilana tekrar başvurmanız gerekiyor diye biliyorum. Thy mail atmıyor.Merhaba arkadaşlar, 6 ay olan DLR retest bekleme süremi dolduralı 4 hafta oldu, fakat hala davet maili almadım. Ne zaman gelir bilgisi olan var mı acaba?
Yanlışınız var hocam. Mesela ben retest gireceğim yaşdan dolayı 2024 son açık ilana başvurdum. Otomatik olarak planlama yapılıyor zamanı dolunca. Siz bir mail atın bence kokpit istihdama.Açık olan ilana tekrar başvurmanız gerekiyor diye biliyorum. Thy mail atmıyor.
Evet ilana retest süreniz dolmadan başvuru yapabiliyorsunuz. Başvurduktan sonra re-test süreniz dolduğunda planlama yapılıyor. Fakat re-test mailini direk THY yollamıyor. Sizin başvurmanız gerekiyor açık olan ilana.Yanlışınız var hocam. Mesela ben retest gireceğim yaşdan dolayı 2024 son açık ilana başvurdum. Otomatik olarak planlama yapılıyor zamanı dolunca. Siz bir mail atın bence kokpit istihdama.
Yaş tutmayınca nasıl oluyor hocam o zaman? Yaş tutmasada başvurabiliyor muyuz? Gençer hocaya sorduğumda önceki ilana başvurun süreniz dolunca onlar dönecek size demişti.Evet ilana retest süreniz dolmadan başvuru yapabiliyorsunuz. Başvurduktan sonra restest süreniz dolduğunda planlama yapılıyor. Fakat retest mailini direk THY yollamıyor. Sizin başvurmanız gerekiyor açık olan ilana.
Demek istediğim şu;Yaş tutmayınca nasıl oluyor hocam o zaman? Yaş tutmasada başvurabiliyor muyuz? Gençer hocaya sorduğumda önceki ilana başvurun süreniz dolunca onlar dönecek size demişti.
Ben 2024ün son ilanına başvurmuştum o zaman bekleyeceğim değil miDemek istediğim şu;
Mailde size iletilen bilgi şu: DLR bekleme süreniz 6 aydır. Sürece tekrar katılabilmek için ilgili sürenin bitmesini beklemeden açılan/açılacak olan bir sonraki ilana ilan kriterlerini karşılamak koşuluyla tekrar başvurmanız gerekmektedir.
1- DLR bekleme süreniz dolduktan sonra mail atılmıyor. Benim re-test sürem doldu, neden bana hala mail atmadılar diye beklerseniz boşa beklemiş olursunuz.
2- Açılan ya da açılacak olan ilana başvuru yapmanız gerekiyor.
3- Eğer yılbaşından sonra yaşınız ilgili kriteri karşılamayacaksa, yıl bitmeden açılan/açılacak olan ilana erkenden başvuru yapabiliyorsunuz. Bu sayede yaş kriterini karşılamış oluyorsunuz.
4- Re-test süreniz dolduktan sonra, THY sizin için planlama yapıp mail atıyor.
Evet ilana başvurduysanız re-test süreniz dolduğunda size mail üzerinden ulaşacaklardır.Ben 2024ün son ilanına başvurmuştum o zaman bekleyeceğim değil mi
Ben CRM re-test'e girmiştim. CRM az kişi gerektiren bir aşama olduğu için (6 kişi) hızlı planlanmıştı. Fakat DLR(Artık PACE) süreci yeni adaylar ve re-test adaylardan oluşur. Tahminimce şu anki başvurularda planlama başladığında size de mail gelecektir.Başvurumu zaten yaptım çok önceden fakat hala tarih gelmedi neden bilmiyorum.