Çok sağolun valla 28'inde PACE sınavım var, sanırım bu yüzden çalışmayacağım. Umarım sizin de istediğiniz şeyler gerçekleşir hocam.Çok geçmiş olsun benim de en korktuğum aşama sağlık kısmı. Umarım beklediğinizden daha iyi şartlar çıkar karşınıza da "iyi ki o zaman olmamış" dersiniz.![]()
Hocam referansınız yok :) olay bu kadar basit aslında. Sonuç olarak elemeyi yapıp yapmamak tamamen şirket doktorunda. :)Arkadaşlar, cidden anlayamıyorum. Class 1 sıkıntısız alıp THY sağlıkta eleniyorum. Sebebi de halı sahada dizimden sakatlanmıştım. Zamanında doktora gittiğimde de öğrendim ki hafif yırtılmış. Ama doktor, "Önemli bir şey değil; egzersiz yap, bacaklarını güçlendir, hiçbir şey olmaz," diyip yolladı. Yani cidden elle tutulur yanı yok bu durumun. O zaman Class 1 neden istiyorsunuz, 'uçar' raporunu önemsemiyorsanız? Cidden, bu ülkenin kurumlarını anlamak çok zor.
Herkes mi referansla giriyor hocam ya imkansız değil mi böyle bir şey. Bence hadi 1-2 kişi öyle olabilir de herkes mi öyle yani sonuçta çok zor bir süreç.Hocam referansınız yok :) olay bu kadar basit aslında. Sonuç olarak elemeyi yapıp yapmamak tamamen şirket doktorunda. :)
Normal şartlarda PACE sınavı daha önce olmuyor mu yoksa yeniden mi başvurmuştunuz? Ben de şu anda PACE sınavına hazırlanmaktayım. Ayrıca benim de herhangi bir referansım yok. Olsaydı da en çok istediğim şeyi gerçekleştirmek için sürece ket vurmamak adına, istemezdim. :) Sadece Sn. Bolat döneminin önceki dönemlere kıyasla daha adil ve liyakat içinde ilerlediğini duymuştum. Ben de buna güvenerek başvurdum, hakkımızda hayırlısı olsun.Çok sağolun valla 28'inde PACE sınavım var, sanırım bu yüzden çalışmayacağım. Umarım sizin de istediğiniz şeyler gerçekleşir hocam.
Yok hocam başvurdum şuan süreçteyim.Normal şartlarda PACE sınavı daha önce olmuyor mu yoksa yeniden mi başvurmuştunuz? Ben de şu anda PACE sınavına hazırlanmaktayım. Ayrıca benim de herhangi bir referansım yok. Olsaydı da en çok istediğim şeyi gerçekleştirmek için sürece ket vurmamak adına, istemezdim. :) Sadece Sn. Bolat döneminin önceki dönemlere kıyasla daha adil ve liyakat içinde ilerlediğini duymuştum. Ben de buna güvenerek başvurdum, hakkımızda hayırlısı olsun.
Şöyle hocam rahatsızlığın var ise referanssız giremezsin. Sağlam insanın sağlık geçmişi temiz insanın korkmasına zaten gerek olmuyor maalesef.Herkes mi referansla giriyor hocam ya imkansız değil mi böyle bir şey. Bence hadi 1-2 kişi öyle olabilir de herkes mi öyle yani sonuçta çok zor bir süreç.
Sağlamız aslında da işte e-nabızda ziyaret olunca sıkıntı oluyormuşŞöyle hocam rahatsızlığın var ise referanssız giremezsin. Sağlam insanın sağlık geçmişi temiz insanın korkmasına zaten gerek olmuyor maalesef.
Anladım hocam ben yanlış anlamışım. Tam olarak rahatsızlığınız nedir bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam, ilgili birime mail atarak durumu sorardım en azından şansımı denerdim. Bu süreç içerisinde maile cevap gelene kadar da sınava çalışıp, oluşabilecek zaman kaybını da telafi etmeye çalışırdım. En sağlıklı bilgiyi, konuyu detaylı bir şekilde aktararak yetkililerden öğrenebilirsiniz. Belki de doktorunuz haklıdır. Denemeden bilemezsiniz.Yok hocam başvurdum şuan süreçteyim. Sağlık konularına da denk gelince gördüm baktım ki class 1'de sıkıntı yapan bir şey olmamasına rağmen thy böyle bir şey yapıyormuş ve onların kendi pdf'i varmış. Diz olayını da orada gördüm. O yüzden tadım kaçtı baya