Haber
Bot
Emirates, Emirates Airline Foundation'ın insani yardım faaliyetlerini vurgulamak için yeni bir A380 giydirme tasarımını hayata geçirdi. Bu özel tasarım, vakfın dünya çapında binlerce çocuğun hayatını iyileştiren projelerine dikkat çekmek amacıyla hazırlandı. Uçağın gövdesinde, Emirates Airline Foundation'ın logosundan ilham alınarak çocukların sanat temaları ve pastel renkteki yıldızlar yer alıyor. Giydirme tasarımı, "Yardım edin, ihtiyacı olan çocukları destekleyin" mesajını taşıyor. Ayrıca, A380'in dört motor kapağı sıcak portakal rengiyle süslenmiş, bu da en dezavantajlı çocuklar için daha iyi bir geleceği simgeliyor.
Yeni giydirme tasarımı, Emirates’in hayırseverlik mesajını gökyüzüne taşıyarak Johannesburg, Güney Afrika'ya yöneldi. Burada, vakıf iki önemli projeye destek veriyor. Emirates Airline Foundation, Dubai merkezli bir hayır kurumu olarak, çocuklar için insani yardım, hayırsever destek ve temel hizmetler sunarak topluluklarda kalıcı ve anlamlı etkiler yaratmayı hedefliyor.
Vakfın Desteklediği Projeler
Son yirmi yıl içinde, Emirates Airline Foundation 50'den fazla projeyi destekleyerek güvenli barınma, yiyecek, sağlık hizmetleri ve eğitim alanlarında yardım sağladı. Şu anda 9 ülkede 14 sivil toplum kuruluşunu destekleyen vakfın projeleri arasında HIV pozitif çocuklar için güvenli bir sığınak sağlayan Emirates-CHES Home, Hindistan’daki kırsal bölgelerde eğitim sunan IMMPACT Girls Education Project, Sri Lanka’daki Prithipura Communities ve Filipinler’deki Virlanie Foundation yer alıyor.Afrika ve Güney Amerika'daki Destekler
Kenya’da vakıf, çocuklara bütünsel eğitim ve rehabilitasyon sunan The Little Prince Nursery ve Primary School, sanat terapisi programları sunan Alfajiri Street Kids ve dezavantajlı erkek çocuklara akademik destek sağlayan Starehe Boys’ Centre’i destekliyor. Güney Afrika ve Zimbabve’de, Fikelela Children’s Centre ve Singakwenza gibi projeler, HIV/AIDS ile mücadele eden çocuklar ve düşük gelirli topluluklar için eğitim ve sağlık hizmetleri sunuyor. Brezilya’da ise Saint Rita de Cassia Orphanage ve Externato Sao Francisco de Assis, yetim ve terkedilmiş çocuklara barınma ve eğitim sağlıyor.Dubai'de Ev Sahipliği ve Küresel Etkiler
Dubai’de, SAFE Centre for Autism gibi tesislere destek verilirken, vakıf ayrıca 20’den fazla diğer sivil toplum kuruluşuna da yardım sağlıyor. Emirates, 500'den fazla uçak bileti bağışlayarak gönüllülerinin dünya çapında sağlık, mühendislik ve eğitim misyonlarına katkıda bulunmalarını sağlıyor.Kaynak
Moderatör tarafında düzenlendi: