Düşük güç modu ile ilgili bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, tuşlamaları yaparken sağlam bir şekilde basmaya çalışın, maalesef bunun takibini yapabileceğimiz bir efekt yok.
MIC tamamen farklı, çok hassas. Deneme modülünde iyi alışmaya çalışın, dinamiği çözmeye çalışın. Denemede zorlandım fakat gerçek modülde konsantre bir şekilde iyi yaptım, ama inanılmaz hassas olduğunu, diğer ekranlara baktığımda diğer adayların göstergelerinin fırdöndü gibi döndüğünü gözlemledim.
Easy medium hard olarak her seviyeden vardı, ben bir yerden sonra sadece medium ve hard modlarına çalıştım, sınavda anlık konsantre kayıplarıyla basit modlarda kaçırmalarım oldu fakat hard’larda toparlandım.
Matematik/Fizik en zorlandığım modüllerdi. Youtube’tan dlr matematik/fizik için olan videoları izlemiştim fakat sorular tamamen farklıydı. Videoları izlerken öğrendiğim konulardan gelen soruları hızlıca çözüp kalanları aklıma yatacak şekilde sallamaya çalıştım. Süre kesinlikle yeterli değil, çözebildiğiniz soruları hızlıca göz atıp çözmeye çalışın, vakit kaybetme lüksü yok, düzenli olarak süreyi göz önünde bulundurun, yetişmeyeceği noktada sallayarak da olsa boşlarınızı işaretleyin derim. Her iki modülde de ortalama 15 soruyu net bir şekilde çözebildim, gerisinde şans yanımdaydı diyebilirim. Başka arkadaşlar başka kaynaklarda soruların olduğunu da yazmıştı sanırım fakat ben onlara erişemedim