Farklı Havayollarına Başvurular

flyingtiger

Yeni Üye
Merhaba,

THY ile Cadet sürecim CRM aşamasında olumsuz sonuçlandı ve yeni ilan açılınca retest için başvuracağım. Bu süreçte diğer havayollarının programlarına (örneğin SunExpress) başvurmamın negatif veya pozitif bir etkisi olur mu? Başvurursam, neden tek bir havayoluna odaklanmadığım, başvurmazsam ise yeterince pilot olmak istemediğim sorgulanabilir mi merak ettim. Daha önceden böyle bir durum yaşayan varsa fikirlerini dinlemek isterim. Teşekkürler.

Kuruma başka havayollarına başvurduğunuzu söylemeniz gibi bir şart bulunmuyor, dolayısıyla başka yere başvurduğunuzu söylemezsiniz olur biter.
SunExpress, THY ile Lufthansa'nın ortak girişimi olduğu için belki aday portalında vs. görebiliyorlardır diye düşündüm. Ayrıca mülakatlarda bazen bu şekilde sorular gelebiliyor, yalan söylemek doğru olmaz. Teşekkürler cevabınız için.

SunExpress, THY ile Lufthansa'nın ortak girişimi olduğu için belki aday portalında vs. görebiliyorlardır diye düşündüm. Ayrıca mülakatlarda bazen bu şekilde sorular gelebiliyor, yalan söylemek doğru olmaz. Teşekkürler cevabınız için.
Neticede profesyonelsiniz, önceliğinizin hangi şirketin mülakatındaysanız o an, o şirket olduğunu söylersiniz. Biraz politik olmanız yeterli olacaktır, neticede o bir mülakat, sorgu değil. Siz de profesyonel kariyerinize pilot olarak devam etmek isteyen bir adaysınız. Elbette fırsatları değerlendireceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt