IELTS Belgem olmasına rağmen HRPEAK Sınavına girmem istendi

KS
K

Kral.33

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba,

Güncel, geçerli ve yeterli IELTS Academic sonuç belgem bulunmama rağmen HRPEAK English sınavına girmem için link atıldı, bu olması gereken standart bi prosedür mü yoksa bi sorun mu var yüklediğim belgelerde?

Bir de HRPEAK English sınavını geçip sonraki aşamaya geçmem için soruların min % kaçını doğru cevaplamam gerekli?

Önceki konu başlıklarını taradım lakin soruma cevap bulamadım, eğer benzer konu varsa hakkınızı helal edin.

Şimdiden teşekkür ederim.

HRPEAK English sınavı, süreç içerisindeki ingilizce bölümleri yapabilmeniz için yollanan bir sınav. PACE süreci ingilizce oluyor. %'lik olarak bir dilim veremem fakat genel olarak oldukça basit bir sınav.

HRPEAK English sınavı, süreç içerisindeki ingilizce bölümleri yapabilmeniz için yollanan bir sınav. PACE süreci ingilizce oluyor. %'lik olarak bir dilim veremem fakat genel olarak oldukça basit bir sınav.
Teşekkür ederim.

aynısnı bende yaşadım hemen ielts belgemle tekrar mail attım yaklaşık 1 saat içinde geri dönüş yaptılar ve direk PACE aşamasından devam ettim
Benim mailime dönmediler ben çözdüm, zor değildi açıkçası kaç aldığımı bilmiyorum ama geçtim pace maili geldi, ama garip geldi. Teşekkürler.

Bu durumu yaşayan arkadaşlar sizin gibi yapsın, IELTS belgesini tekrar mail atsın.

Benim mailime dönmediler ben çözdüm, zor değildi açıkçası kaç aldığımı bilmiyorum ama geçtim PACE maili geldi, ama garip geldi. Teşekkürler.

Bu durumu yaşayan arkadaşlar sizin gibi yapsın, IELTS belgesini tekrar mail atsın.
Ben de bu durumun aynısını yaşadım. Geçen cuma bana saat 3 civarlarında hrpeak sınavı için mail geldi ve ben anında ielts belgemi yüklediğime ve bir hata olduğuna dair mail attım ama mesai bitene kadar dönmediler. Sınav da en geç pazar gecesine kadar tamamlanacak şekilde planlandı ve ben haftasonu bu sınavı çözdüm. Bugün itibariyle hala bir değerlendirmeye dair mail gelmedi. Size Pace ile ilgili mail hrpeak sınavına girdikten ne kadar süre sonra gelmişti?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt