dnzy1
Yeni Üye
merhabalar. THY cadet 2. pilot alımı sınavlarına hazırlanıyorum. sağlık konularına baktığımda bazı havayolu şirketlerinin omuzda kas sıkışması (impingement) konusunu sorun ettiğini gördüm. 2023 yılında 'M75.4-Omuzun Darbe Sendromu (İmpingement)' konulmuş bana, e-nabızda görünüyor.
sporda dumbell shoulder press fazla yüklenme sonucu yaşadım bunu bir kere, sonrasında bir daha hiç yaşamadım.
THY bunu sorun yapıyor mu?
bu bana başvurularda, class-1 vs'de sorun yaratır mı? bilgisi olan var mı?
SHGM/EASA Class-1 ve THY işe giriş sağlık kriterleri açısından engel teşkil eder mi? Gerek görülürse ortopedi uzmanından “ağrısız tam ROM, kuvvet 5/5, instabilite yok, görev kısıtı gerektirmez” içerikli güncel değerlendirme raporu sunabilirim. bu işe yarar mı?
sporda dumbell shoulder press fazla yüklenme sonucu yaşadım bunu bir kere, sonrasında bir daha hiç yaşamadım.
THY bunu sorun yapıyor mu?
bu bana başvurularda, class-1 vs'de sorun yaratır mı? bilgisi olan var mı?
SHGM/EASA Class-1 ve THY işe giriş sağlık kriterleri açısından engel teşkil eder mi? Gerek görülürse ortopedi uzmanından “ağrısız tam ROM, kuvvet 5/5, instabilite yok, görev kısıtı gerektirmez” içerikli güncel değerlendirme raporu sunabilirim. bu işe yarar mı?