İngilizce Sınav Belgesi Temin Etme/Yükleme

KS
H

heg

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,

Benim bilgisi olan arkadaş varsa birkaç sorum var.
Yetkinlik değerlendirmesi aşamasını geçtim. İngilizce belgesi yüklemem için yaklaşık 1 ay gibi bir süre tanındığını belirten bir mail aldım. Bu hafta TOEFL'a gireceğim, aynı zamanda muhtemelen sınav sonucu gelmeden de bedelli askerliğe gitmiş olacağım. Ancak olur da sonucum 18 speaking altında kalırsa, ve ben gereken zamanda bu belgeyi yükleyememiş olduğum koşulda, benim kurul mülakatında bir hakkım yanmış mı oluyor? Yani bir diğer deyişle ben asker dönüşü açık olan ilana başvurduğum taktirde retest gibi mi değerlendirileceğim?

Bir diğer sorum ise, olur da gerekli sonucu alırsam, sisteme yüklenecek belgenin ekran görüntüsü olması sorun olur mu? Bunun sebebi ise TOEFL'ın test sonucunu direkt olarak kişiye digital ortamda rapor olarak vermemesi. Bir kurum için dijital rapor istendiğinde ise yaklaşık 30 dolar gibi saçma bir ücret istemesi.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Çözüm
-Bildiğim kadarıyla kurul hakkınız yanmıyor, sadece bir sonraki ilana başvurup sürece devam ediyorsunuz.

-Ayrıca dijital raporu isteyeceklerini düşünüyorum.

Tabi ki bunlar benim düşüncem. Kesin bilgisi olanlar vardır.
-Bildiğim kadarıyla kurul hakkınız yanmıyor, sadece bir sonraki ilana başvurup sürece devam ediyorsunuz.

-Ayrıca dijital raporu isteyeceklerini düşünüyorum.

Tabi ki bunlar benim düşüncem. Kesin bilgisi olanlar vardır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt