ITEP Sınav Sonuçlarınız ve Gelişmeleriniz?

Arkadaşlar 3 temmuzdan beri sınav sonucu bekleyen var mı? Hala sınav sonucu bekliyorum olumlu mu olumsuz mu bilemedim olumsuz düşünüp dil sınavına girmeli miyim?
Bana itep sinavina girdikten 2 3 gun sonra mollymawk icin mail geldi, gectigimi ordan anladim. Sinava 17 temmuzda girdim. Mail gelmedigi icin belki olumsuz olmustur seninki.

Merhaba, Syktest Flight Capacity testini açtıktan sonra çıkan kurallar arasında heading var mıydı? İlk iki kural steady speed, steady altimeter ve bir satır daha aşağıda yazan 3 kural ise görsel, işitsel, hafıza kurallarıydı şeklinde belirtilmişti. Flight Capacity testinin kurallarını netleştirmede yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Syktest Flight Capacity testini açtıktan sonra çıkan kurallar arasında heading var mıydı? İlk iki kural steady speed, steady altimeter ve bir satır daha aşağıda yazan 3 kural ise görsel, işitsel, hafıza kurallarıydı şeklinde belirtilmişti. Flight Capacity testinin kurallarını netleştirmede yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, evet flight capacity modülünde headingte dahil. altitude heading ve speed önemli

Merhaba, 2. Aşama olan itep (intern) sınavı nasıl oluyor, girenler biraz deneyimlerini paylaşabilir mi çok teşekkürler
Speaking kısmında genel sorulara çalış internetten bulabilirsin. Kendini tanıt, boş zamanlarında neler yaparsın vs.

Speaking kısmında genel sorulara çalış internetten bulabilirsin. Kendini tanıt, boş zamanlarında neler yaparsın vs.
çok teşekkürler dönüşünüz için. Peki siz 1. Aşama ve 2. Aşama arasında kaç gün beklediniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt