Kurul Re-test

Merhaba bugün ekteki unofficial bilgilendirmeyi gördüm. Belirtilen mailin re-test sürecindeki bir adaya iletildiğini tahmin ediyorum. Ben de olumsuz kurul sonrası 3 aylık bekleme sürecindeyim. Güncel bilgilerin paylaşılması faydalı olacaktır, şimdiden herkese teşekkürler.

1734524217242.png

@urbanblumen @mdo07
Selamlar, kurul mülakatının olumsuz olması sonrası 3 aylık re-test sürecin dolmasının ardından tekrar mülakata girdiniz mi? Planlama süreci nasıl oldu ve 2. mülakat deneyiminiz nasıl geçti? Paylaşırsanız bizler için de çok faydalı olacak.
Çok teşekkürler

@urbanblumen @mdo07
Selamlar, kurul mülakatının olumsuz olması sonrası 3 aylık re-test sürecin dolmasının ardından tekrar mülakata girdiniz mi? Planlama süreci nasıl oldu ve 2. mülakat deneyiminiz nasıl geçti? Paylaşırsanız bizler için de çok faydalı olacak.
Çok teşekkürler
Selamlar, yeni ilana başvurdum ve hala beklemedeyim. Herhangi bir geri dönüş henüz olmadı.

Daha önce genel kurul için re-test'e girebilmiş örnekler varsa öğrenmek iyi olacaktır. (olumlu veya olumsuz sonuçlanan)
@admin @CaptainBuz Sizlerin bizzat bildiği/duyduğu re-test örneği var mıdır?
Teşekkürler
Bu konuda hiç bilgi yok evet. Öğrenirseniz yazın lütfen.

Selamlar, Pegasus maalesef retest adaylarına sıcak bakmıyor ve öncelik tanımıyor. O yüzden geri dönüş alamamış olmanız normal. Önceliği her zaman İLK kez başvuran taze adaylara veriyorlar. Retest sürecinde olur da çağrılırsanız, mülakat daha baskılı geçecektir, başarılar
Merhaba, yeni ilan şartlarını karşılıyorum ve şu anda kurul re-test bekliyorum. Sizce hiç çağırılmamama ihtimalimiz var mı, yoksa er ya da geç çağırılır mıyız? Teşekkürler şimdiden

Merhaba, yeni ilan şartlarını karşılıyorum ve şu anda kurul re-test bekliyorum. Sizce hiç çağırılmamama ihtimalimiz var mı, yoksa er ya da geç çağırılır mıyız? Teşekkürler şimdiden
Şöyle söyleyeyim, bu yıl açtıkları alımda, hedefledikleri kontenjan önemli aslında. Tüm süreci olumlu olmuş, kontenjan için kurul daveti bekleyen adaylar var geçtiğimiz yıldan beri bekliyorlar (retest değil), yeni ilana başvuran taze adaylar var, bir de retestler var. Pegasus'un maalesef biraz ötekileştiren bir politikası var. Matematiği siz yapın. En son sizleri davet edecekledir diye öngörüyorum.
Retest beklerken maalesef bu ilan için alım kontenjanımız doldu diyebilirler. Demedikleri şey değil çünkü. Tip eğitimi olmayan lisanslı pilotlara aynı şeyi yaptılar çünkü. Kurulu olumlu sonuçlanmış adayları almadılar. Kontenjanımız doldu dediler. Bir çok aday büyük bir şok yaşadı. Ben önden söylüyorum ki aynı şoku yaşamayın. Pegasus'un kontenjan öngörü ve planlamasını ben kötü buluyorum. Bu benim fikrim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt