Mollymawk - Cadetpro

Merhaba,

Bugün Mollymawk aşamamı tamamladım. Sanırım ayın 21'ine kadar cadetpro üyeliğim devam ediyor. İhtiyacı olan birine hesabımı verebilirim. Sınava SkyAviation'da girdim ve SO 25, WM 57 ve TS 73 alarak geçtim. Bu konuda sorusu olan olursa yanıtlayabilirim.

Merhaba,

Bugün Mollymawk aşamamı tamamladım. Sanırım ayın 21'ine kadar cadetpro üyeliğim devam ediyor. İhtiyacı olan birine hesabımı verebilirim. Sınava SkyAviation'da girdim ve SO 25, WM 57 ve TS 73 alarak geçtim. Bu konuda sorusu olan olursa yanıtlayabilirim.
Merhabalar,
Benim ihtiyacım var :) Çok yardımcı olursunuz paylaşarak.

Merhaba,

Merhabalar, gerçek sınav gönderilen molly'e oranla nasılsı? TS ve diğer modüller için molly'de antreman yaparken kaç puan alıyordunuz?

Merhabalar, gerçek sınav gönderilen molly'e oranla nasılsı? TS ve diğer modüller için molly'de antreman yaparken kaç puan alıyordunuz?
Merhaba, WM'de modüllerin yarısını çözdüm. 70-80 bandında yapıyordum. Sınavda 3-4 hata yaparak 57 aldım. Time Sharing gönderilen modüle göre daha zordu. Cadetpro bu anlamda baya yararlı oldu benim önerim kesinlikle yüzdeli işlemlere ve 5 basamaklı sayıların yazılmasına çalışın, ben molly modüllerinde en son 2300-400 bandında yapıyordum. Beni en çok spatial orientation şaşırttı. Çünkü en iyi olduğum kısımdı ve KESINLIKLE gelen modüllere benzemiyordu. Çok daha hızlı ve çok daha fazla sayıda küp soruldu. Önerim appstore'dan mollyspider adlı uygulamayı satın alıp ordan çalışmanız. Gerçek sınava oldukça yakın olduğunu söyleyebilirim hızı 1,2 olarak ayarlarsanız. Ben gerçek sınavda 10 hata yapmışımdır herhalde. Çıktığımda kesin kaldım dedim ama sınırda geçtim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt