adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3
Sunexpress yetiştirilmek üzere pilot aday adayı ilanına başvuran kişilere Mollymawk testi uygulamaktadır. Bu test birkaç modülden oluşmaktadır. En önemli modüllerden biri olan Spatial Orientation (Mollymawk spider veya Mollymawk örümcek olarak da bilinir) modülünü örnek olması adına sizin için derledik. Videoda alınan skor 248 puandır ve tahmini olarak 1 yanlışa denk gelmektedir. Bu puanı gerçek testte yapmanız durumunda modülden geçeceğinizi garantilemiş olursunuz diyebiliriz. Daha fazla bilgiye Gencer hocamızın derlediği drive linkinden ve kariyer sayfasından ulaşabilirsiniz.

İçeriği görmek için giriş yap ya da kayıt ol.

Son düzenleme:
Merhaba paylaşım için teşekkürler. Bu testte maksimum kaç adet yanlış yapılabilir ve en yüksek puan kaç olur? Minimum kaç yaparsak geçeriz bilginiz var mı? Teşekkürler.
Merhaba, maksimum puan 250 üzerinden. Eskiden puanınızı yüzdelik olarak görebiliyordunuz (örn: %90 doğru). Artık puanların nasıl hesaplandığını bilemiyorsunuz. İlk yanlışta 2 puan, ikinci yanlışta 1 puan, üçüncü yanlışta 3 puan ve benzeri gibi sabit bir sayı olmaksızın düşüyor. Algoritmasını bilemiyoruz. Gerçek sınavda 60 küp soru çıkıyor karşımıza; garanti olması açısından 4-6 arası yanlış kabul edilebilir. Daha fazla yanlış yapıp geçebilirsiniz, ancak aldığınız puan sizinle aynı sınava girenlerle karşılaştırılıp hesaplandığından kesin bir şey söylemek yanlış.

Merhaba, maksimum puan 250 üzerinden. Eskiden puanınızı yüzdelik olarak görebiliyordunuz (örn: %90 doğru). Artık puanların nasıl hesaplandığını bilemiyorsunuz. İlk yanlışta 2 puan, ikinci yanlışta 1 puan, üçüncü yanlışta 3 puan ve benzeri gibi sabit bir sayı olmaksızın düşüyor. Algoritmasını bilemiyoruz. Gerçek sınavda 60 küp soru çıkıyor karşımıza; garanti olması açısından 4-6 arası yanlış kabul edilebilir. Daha fazla yanlış yapıp geçebilirsiniz, ancak aldığınız puan sizinle aynı sınava girenlerle karşılaştırılıp hesaplandığından kesin bir şey söylemek yanlış.
Merhaba, cok tesekkurler. Cevaplanmayan sorularda yanlis kabul ediliyor sanirim degil mi?

Mollymawk sınavında en yüksek puanı buradan almıştım. Denemelerdeki basit örneklere aldanmayın. Sınavda öyle farklı şekiller geliyor ki anlatamam. Bence işin iki trick'i var. Bunlardan ilki örümcek yerine kendinizi koyabilmeniz. Bu küplerin üst-sağ-sol-arka kısımlarında işe yarıyor. Ancak mevzu alt kısma gelince. İşte orada önceden ezberlemeniz gerekecek şeyler var. Ben sınavdan önce parmağımı telefonun altına koyup komut veriyordum. Öyle iki gün denedim. Sonra sınavda bu öncüller üzerinden gittim. Çünkü örümcek hep küplerin aşağısına gidiyor ve komutlar çok hızlı.

Başarınız için tebrik ederim. Evet, gerçek sınavda komutlar yaklaşık 2 kat daha hızlı geliyor ve küp dağılımları bu kadar basit değil. Ancak verilen test üzerinde de bu kadar karmaşık küpler bulunmuyor. Bu nedenle, gerçek sınava daha girmemiş arkadaşlar sınav esnasında biraz afallayabilirler. Öğrendikleri ve çalıştıkları şeyin mantığını bilseler yeterli diye düşünüyorum. Eğer yeteri kadar emek verirseniz, emin olun yapılmayacak bir modül değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt