Öncelikle merhaba, 3 gün sonra Pace A sınavına gideceğim ve MIC modülü çalışacak bir joystick bulamadım ama izlediğim videolarda mantığını anladığımı düşünüyorum. Hiç çalışmadan gidip orada anlayıp geçmem çok zor olur mu?
Her modülde o modülden önce ön hazırlık yapılıyor, sonra sınav başlıyor. MIC'de de yine her task için ayrı ayrı ön hazırlık var, o ön hazırlıklar bitip hiç beklemeden sınav ekranı geliyor. Ben de sizin gibi birkaç video izleyip gitmiştim, evde çalışma şansım olmamıştı, heading ve altitude'u biraz kaçırsam da akustik görevi hiç kaçırmadım, sınav sonucum olumlu geldi
8 gün sonra açıklandıSonucun kaç iş günü sonra geldi?
merhaba hangi tarihte girmistiniz sinava ben de sonuc bekliyorumMerhaba benim de bugün sonucum olumlu geldi. Mic modülü bence çalışılması gereken bir modül. Ben joystick aldım. Skytest’te tepkiler geç geliyor ama sınavda anında etki edebiliyor. Ben 100 yapıyordum sınav öncesinde. Sınavda compass aşırı oynadı. Normalde sınav öncesinde compass neredeyse hiç oynamıyordu. Ama bu aşırı hassas olması ile ilgili değil bence. Aşırı hassas olsaydı compass’i düzeltmem kolay olurdu. Joystick hassas evet ama aşırı da değil. Hassas olduğunun düşünülmesinin sebebi compass ve altitude çok oynaması. Hassasiyetten değil oynaklığından kaynaklı bu. Oynadığında hızlı düzeltmeye bakın. Son üç partta altitude bazen kaysa bile benim speed’im çok oynamadı. Ben sınav öncesinde speed’den biraz çekiniyordum. Ama oynamadı çok fazla. Akustiği de sonlara doğru kaçırdım. Ama genel olarak yaptım. Bence öncesinde çalışılmalı. Başarılar diliyorum.
Ben 17 Eylül'de girmiştimmerhaba hangi tarihte girmistiniz sinava ben de sonuc bekliyorum
8 gün sonra bugün PACE sınavım olumlu geldi arkadaşlar, MIC modülünde heading ve altitude'u biraz kaçırsam da sıkıntı olmamış.Herkese teşekkürler geçtiğimiz perşembe günü pace sınavına katıldım. MIC modülünü sınav anında anlamak biraz zor geldi daha önceden test etmediğim için alıştırmalarda anladım ama sınav anında tam dengede tutamadığım anlar oldu kelimelerde de 1 tane yanlış bastım sanırım onun dışında işaretlemeye çalıştım sonuçlar açıklanınca yazmaya çalışacağım