civilengineer06
Yeni Üye
ben kuruldan olumsuz aldım fakat kontenjandan dolayı olabilir mi bilmiyorum madem böyle diyorlar ben şubattan sonra mülakata girince almamaları normal geliyor. ilk çeyrek içni alımlar bittiğini kim söyledi size.ilk çeyrek için alımlar bitti demişlerdi Nisan ayından sonra olabilir
İlk çeyrek için alımın kapandığını Pegasus mail ile bilgilendirdi adaylara. Kontenjandan dolayı olumsuz almış olamazsınız çünkü kurul mülakatı sonrası gerçekleşecek sağlık sürecini sınıf açılacağı zamana bırakıyorlar.ben kuruldan olumsuz aldım fakat kontenjandan dolayı olabilir mi bilmiyorum madem böyle diyorlar ben şubattan sonra mülakata girince almamaları normal geliyor. ilk çeyrek içni alımlar bittiğini kim söyledi size.
doğru aynı şekilde yazdı bende mail içeriği. tabii kontenjandan dolayı olumsuz vermezler ama sadece kontenjan az kalınca daha kolay aday elerler diye düşündüm. yoksa bende istemem 2 mülakat hakkımdan biri gitsin ama yaş ve askerlik tecil durumu beni zora sokuyor ve retest ya da geri bildirim vermiyorlar mülakat sonunda herkes bu mesleği istiyor ama gerçekten isteyen benim gibi olumsuz alanlar için can sıkıcı bir durum. tek mülakat olduğu için canım sıkıldı kendi adıma konuşuyorum. bu yüzden nedenlerini merak ediyor insan.İlk çeyrek için alımın kapandığını Pegasus mail ile bilgilendirdi adaylara. Kontenjandan dolayı olumsuz almış olamazsınız çünkü kurul mülakatı sonrası gerçekleşecek sağlık sürecini sınıf açılacağı zamana bırakıyorlar.
Tek mülakat derken neyi kastettiniz acaba? Yaş ve şartlar tutuyorsa tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum.doğru aynı şekilde yazdı bende mail içeriği. tabii kontenjandan dolayı olumsuz vermezler ama sadece kontenjan az kalınca daha kolay aday elerler diye düşündüm. yoksa bende istemem 2 mülakat hakkımdan biri gitsin ama yaş ve askerlik tecil durumu beni zora sokuyor ve retest ya da geri bildirim vermiyorlar mülakat sonunda herkes bu mesleği istiyor ama gerçekten isteyen benim gibi olumsuz alanlar için can sıkıcı bir durum. tek mülakat olduğu için canım sıkıldı kendi adıma konuşuyorum. bu yüzden nedenlerini merak ediyor insan.
cevap için teşekkürler
Diyelim ki Pegasus'un (veya diger sirketlerden) ayni surecinden (Mesela Mulakattan) 2 defa olumsuz aldin. Bir daha hicbir sekilde surece basvuramiyorsun bildigim kadariyla af cikmadigi surece.Tek mülakat derken neyi kastettiniz acaba? Yaş ve şartlar tutuyorsa tekrar başvuru yapılabiliyor diye biliyorum