Pegasus 2025’te Re-test Kurul Mülakatına Katılan Var mı?

FlySeranova

Yeni Üye
2024 yılında kurul re-test aşamasını bekledikten sonra “2024 yılı alımlarımız dolmuştur, yeni ilana başvuru yapabilirsiniz” şeklinde bir bilgilendirme alan ve ardından 2025 yılı ilanına başvurarak re-teste katılan adaylar var mı?
Benzer süreçleri yaşayan veya çevresinden bilgi edinen arkadaşlar varsa, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler!

Herkese merhaba.

Kurul mülakatımın bugün olumsuz sonuçlandığını öğrendim. Aynı şekilde 3 ay sonrası için e mail üzerinden iletişim sağlayabileceğim söylendi. 2026 şartlarına uygun olmam koşulu ile mail atabilirmişim. Başlığı takip ediyorum, umarım deneyimleri ile aydınlatacak kişiler çıkar, herkese teşekkürler şimdiden

pegasus için kurul retest sonrası sürece tekrar baştan başlanabiliyor mu? bunun ile ilgili net bir bilgi bulamadım. 2 kere kurula girdim ikisi de olumsuz ne yazık ki. ikinci mulakat aslında çok iyi geçmişti ancak olmadı. Gelen emailde yalnızca "bu alım döneminde sizle ilerlemeyeceğiz" mevcut

pegasus için kurul retest sonrası sürece tekrar baştan başlanabiliyor mu? bunun ile ilgili net bir bilgi bulamadım. 2 kere kurula girdim ikisi de olumsuz ne yazık ki. ikinci mulakat aslında çok iyi geçmişti ancak olmadı. Gelen emailde yalnızca "bu alım döneminde sizle ilerlemeyeceğiz" mevcut
Hayır maalesef sadece 2 hakkınız var, bir daha başvuramıyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt