Merhaba. Mail ve mülakat arasında kaç gün süreniz oldu?Merhaba arkadaşlar, 10 ekim’de SkyTest’e girdim, şubat içinde mülakata girdim.
Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Umarım kurul mülakatınız başarıyla geçmiştir.Merhaba arkadaşlar, 10 ekim’de SkyTest’e girdim, şubat içinde mülakata girdim.
Merhaba Ben de 18 Subat tarihinde kurul mulakatina girdim bugun itibariyle de MMPI testi yanlislikla atildi ama hala sonuc ile alakali bir donus olmadi siz de ne durumda ?Merhaba arkadaşlar, 10 ekim’de SkyTest’e girdim, şubat içinde mülakata girdim.
Merhaba 28 kasimda skytest basarili olduguma dair operasyonel planlamaimzda asgari 3 ay sonraya yapilacaktir maili almistim. 11 Subat tarihinde kurul mulakatina 18 subat olacak sekilde cagirildim. Sonuc bekliyorum.Şubat ayı içerisinde mülakata çağrılanlar oldu mu? Olduysa Skytest'e ne zaman girdiniz?
Yanlışlıkla olduğunu kendileri mi söyledi? genelde o testi olumlulara atmıyorlar mı?Merhaba Ben de 18 Subat tarihinde kurul mulakatina girdim bugun itibariyle de MMPI testi yanlislikla atildi ama hala sonuc ile alakali bir donus olmadi siz de ne durumda ?
Olumlulara mi atiyorlar? Inanin bilmiyorum. Bana 19 subat tarihinde attilar once doldurdum sonra bir daha attilar. Bende yanlislikla oldugunu kendilerine soyleyince, surec ile ilgili bilgilendirileceksiniz dendiYanlışlıkla olduğunu kendileri mi söyledi? genelde o testi olumlulara atmıyorlar mı?