Pegasus Cadet Kurulu (3 ay erteleme maili alanlar)

Merhaba arkadaşlar, 10 ekim’de SkyTest’e girdim, şubat içinde mülakata girdim.
Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Umarım kurul mülakatınız başarıyla geçmiştir.

Kurul sürecine henüz girmemiş adaylar için nasıl bir deneyiminiz oldu? Kurulda tecrübe ettiğiniz süreçten bahsedebilir misiniz?

Ben Kasım ayında SkyTest’e girdim. Olumlu maili geldi. Çoğu kişiye ulaşan en erken 3 ay sonra dönüş yapılacağı yönündeki bilgilendirme maili de ulaştı. Onun dışında herhangi başka bir mail gelmedi.

Kurul bekleyenler için kurul deneyimizi paylaşabilirseniz çok faydalı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, 10 ekim’de SkyTest’e girdim, şubat içinde mülakata girdim.
Merhaba Ben de 18 Subat tarihinde kurul mulakatina girdim bugun itibariyle de MMPI testi yanlislikla atildi ama hala sonuc ile alakali bir donus olmadi siz de ne durumda ?

Şubat ayı içerisinde mülakata çağrılanlar oldu mu? Olduysa Skytest'e ne zaman girdiniz?
Merhaba 28 kasimda skytest basarili olduguma dair operasyonel planlamaimzda asgari 3 ay sonraya yapilacaktir maili almistim. 11 Subat tarihinde kurul mulakatina 18 subat olacak sekilde cagirildim. Sonuc bekliyorum.

Merhaba Ben de 18 Subat tarihinde kurul mulakatina girdim bugun itibariyle de MMPI testi yanlislikla atildi ama hala sonuc ile alakali bir donus olmadi siz de ne durumda ?
Yanlışlıkla olduğunu kendileri mi söyledi? genelde o testi olumlulara atmıyorlar mı?

Yanlışlıkla olduğunu kendileri mi söyledi? genelde o testi olumlulara atmıyorlar mı?
Olumlulara mi atiyorlar? Inanin bilmiyorum. Bana 19 subat tarihinde attilar once doldurdum sonra bir daha attilar. Bende yanlislikla oldugunu kendilerine soyleyince, surec ile ilgili bilgilendirileceksiniz dendi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt