Pegasus Cadet Pilot E Nabız Geçmişi

user777

Aktif Üye
1
Herkese merhaba,
Pegasus 2018’deki tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle eleme yapar mı? (tanı anksiyete, e nabızda ilaç yok, başka herhangi bir psikiyatri kaydı yok.) Böyle olup geçen tanıdıklarınız var mıdır acaba? Bir de epikriz vs isteniyor mu Pegasus’da?

Doktorunuzun epikrizde ne yazdığı önemli. Yanınızda götürmeniz faydalı olur. Kendinizi düzgün şekilde açıklarsanız bence olumlu olabilir. Pegasus THY kadar katı değil bu konuda. Ama dediğim gibi psikiyatri konusunda kesin bir şey demek zor kişiden kişiye, konulan tanıya, neden konulduğuna göre değişir fakat başka kaydınızın olmaması, ilaç kullanımı olmaması olumlu diye düşünüyorum

Merhaba, THY’de elendim. Pegasus’da sürecin başındayım henüz.
Özel değilse epikrizde doktor ne yazmıştı tanı dışında? İlaç da yok elenme olması kötü olmuş geçmiş olsun. Pegasus olumlu sonuçlanır umaırm.

Merhaba, THY’de elendim. Pegasus’da sürecin başındayım henüz.
Durumunuza uzuldum, gecmis olsun. Umarim Pegasus'ta istediginiz hedefinize ulasirsiniz. Bende de genel psikiyatrik hastaliklar tanisi mevcuttu. Herhangi bir ilac kullanimi ya da recete yazilmasi soz konusu degildi. Taniyi yazan doktordan sehven yazisi alip taniyi sildirdim. Tum bunlari saglama alayim derken dun kuruldan olumsuz maili aldim. Tekrar retest icin hazirlanmayi dusunuyorum. Bu kadar hazirlik yapip retestte kuruldan gecersem ve gecmiste psikiyatri ziyareti nedeniyle elerlerse, sizde oldugu gibi gercekten buyuk haksizlik yaparlar ve emeklerimizi bosa dusurmus olurlar. Sonucta bu surec icin aylarimizi verip, maddi ve manevi buyuk caba sarf ediyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt