Pegasus Kurul Mülakatı Sonucum Gelmedi

KS
A

Almilaa

Yeni Üye
Merhaba herkese iyi forumlar. Pegasus hakkında çok bilgi bulamıyorum bilgisi fikri olan varsa çok sevinirim. Pegasus kurul sonucum hala gelmedi. MMPI ı daha önceden yollamışlardı bu arada. adaylara geri bildirimler hızlı oluyormuş okudum bi forumda. Olumlu ya da olumsuz mail yoktur bir aydır. Aynı durumda olan ya da bilgisi olan var mı ? Yani olumsuz mu olumlu mu olma ihtimali daha yüksek geç dönüşlerde sizce Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, hayır 1 ay oldu hala bir dönüş alamadım henüz. Sizin de mi bu şekilde hocam?
Ben daha yeni girdim hocam fakat size hala bir dönüş sağlanmamış olması garip. Acaba yeterli kontenjanı bekliyor olabilirler mi? Bir arkadaşım 9 Nisan 2025'te girmişti aynı günün gecesi olumsuz döndüler. Umarım bu iyinin habercisidir. Başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Ben daha yeni girdim hocam fakat size hala bir dönüş sağlanmamış olması garip. Acaba yeterli kontenjanı bekliyor olabilirler mi? Bir arkadaşım 9 Nisan 2025'te girmişti aynı günün gecesi olumsuz döndüler. Umarım bu iyinin habercisidir.

Umarım 🙏 siz bu hafta mı girdiniz hocam ? Geri dönüş alırsanız buradan günceller misiniz size zahmet olmazsa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt