Pegasus kurul mülakatı tarihini ertelemek

Kolay gelsin herkese. Bana bugün Pegasus’tan "Kurul mülakatınız asgari 3 ay sonra planlanacaktır" şeklinde bir mail geldi. Fakat 30-40 dakika sonra 3 Aralık için kurul mülakat daveti aldım. Bu tarih çok erken olduğu için erteletmek istiyorum. 3 ay sonra girmek benim için çok daha iyi olur, hazırlanma açısından. Kurul mülakat tarihini bu şekilde erteleyenler var mı? Erteledikten ne kadar süre sonra yeni kurul daveti planlaması yapılıyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kolay gelsin herkese, bana bugün Pegasus’tan “ kurul mülakatınız asgari 3 ay sonra planlanacaktır “ şeklinde bir mail geldi, fakat 30-40 dk sonra ise 3 Aralık için kurul mülakat daveti aldım. Bu tarih çok erken olduğu için erteletmek istiyorum. 3 ay sonra girmek benim için çok daha iyi olur hazırlanma açısından. Kurul mülakat tarihini bu şekilde erteleyenler var mı ? Erteledikten ne kadar süre sonra yeni kurul daveti planlaması yapılıyor ?
Merhaba,
Ben de 3 ay sonra mailini aldım ve tam tersi beklemeye tahammülüm yok :)
Eğer uygun görürseniz Pegasus'la görüşüp mülakat slotunuzda mülakata ben girerim. Benim mülakat günüm daha atanmadı. 5 gün kala hemen yeni birini ayarlayıp çağırmaları gibi bir zorluk çıkartmayacagin sizin için de daha olumlu ve kolay bir erteleme işlemi olacaktır.

Bana çok hızlı geri dönüş dostum olur-olmaz diye, durumu içerden birisine sorduracagim. Telefondan beni ara daha detaylı konuşalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Ben de 3 ay sonra mailini aldım ve tam tersi beklemeye tahammülüm yok :)
Eğer uygun görürseniz Pegasus'la görüşüp mülakat slotunuzda mülakata ben girerim. Benim mülakat günüm daha atanmadı. 5 gün kala hemen yeni birini ayarlayıp çağırmaları gibi bir zorluk çıkartmayacagin sizin için de daha olumlu ve kolay bir erteleme işlemi olacaktır.

Bana çok hızlı geri dönüş dostum olur-olmaz diye, durumu içerden birisine sorduracagim. Telefondan beni ara daha detaylı konuşalım.
Olur kardeşim benim için sıkıntı yok

Merhaba dostum,
Katılım sağlayacağına veya sağlamayacağına her hangi bir mail attın mı? Durumu arkadaşa ilettim, eğer hala erteleme düşüncen varsa:
1- süre kısalığı sebebiyle erteleme süreci olumsuz etki eder mi
2- mülakat gününde ben girebilir miyim
Durumlarını öğrenecek hemen ÍK'yi arayıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt