Pegasus Kurul Retest Davet

Airtobe

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar.

İlk seferinde kurulda başarısız olup, ardından reteste davet maili alan arkadaşlar konu hakkında bilgi ve tecrübelerini aktarabilirse çok sevinirim.

Bu aynı süreçte 2. ve son mülakat şansımız olduğu için her türlü bilgiye ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Merhaba siz retest için davet aldınız mı? Retest hakkı olsa da forumda daha önceki yıllarda pegasusun retest için adayları davet etmediği yazılmıştı
Merhaba aldım evet. Başka alan var mı diye sordum bilgi alışverişi için. Geçen açtıkları ilana başvurdum not düştüm son süreci şimdi dönmüşler. Siz de bekliyorsunuz galiba.

Ev
Merhaba aldım evet. Başka alan var mı diye sordum bilgi alışverişi için. Geçen açtıkları ilana başvurdum not düştüm son süreci şimdi dönmüşler. Siz de bekliyorsunuz galiba.
Evet geri dönüş alırsam paylaşırım ben de…Başarılar

Bol şans şimdiden hocam, genel kurul için canlı kanlı birinin re-test'e çağrıldığını öğrenmek ümit verici oldu.

Ben de size benzer şekilde şuanda 3 aylık sürenin dolmasını bekliyorum, bu arada da yeni açılan 2025 ilanına başvurmuştum. Otomatik olarak yazılı ingilizce testi daveti bile geldi hatta :)
Siz re-test planlanmasını talep ederken not düştüm demişsiniz, hangi mail adreslerine nasıl bir mesaj yazmıştınız acaba ve 3 ay dolar dolmaz planlama yapıldı mı sizde?

Teşekkürler

Bol şans şimdiden hocam, genel kurul için canlı kanlı birinin re-test'e çağrıldığını öğrenmek ümit verici oldu.

Ben de size benzer şekilde şuanda 3 aylık sürenin dolmasını bekliyorum, bu arada da yeni açılan 2025 ilanına başvurmuştum. Otomatik olarak yazılı ingilizce testi daveti bile geldi hatta :)
Siz re-test planlanmasını talep ederken not düştüm demişsiniz, hangi mail adreslerine nasıl bir mesaj yazmıştınız acaba ve 3 ay dolar dolmaz planlama yapıldı mı sizde?

Teşekkürler
Merhaba hocam. Ben de aradım da bulamadım re-test daveti alan birini.
Başvuru sürecinde itep belgesinin yüklenilmesi gereken yere ben burayı geçtim ama bana bir belge verilmedi minvalinde bir yazı yazdım sadece. Kabul etmiş olacaklar ki davet etmişler tekrardan.
3 ay değil benim 5 aya yakın oldu mülakata gireli neredeyse.

Anladım hocam, ben başvurudan sonra tekrar kendiniz iletişime geçtiniz sandım o yüzden sormuştum. Siz bir şey yapmadan onlar planlamış zaten. Teşekkürler tekrar bilgilendirme için. Re-testi ne zamana planladılar acaba? Oradakini deneyiminizi de paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden başarılar!

Anladım hocam, ben başvurudan sonra tekrar kendiniz iletişime geçtiniz sandım o yüzden sormuştum. Siz bir şey yapmadan onlar planlamış zaten. Teşekkürler tekrar bilgilendirme için. Re-testi ne zamana planladılar acaba? Oradakini deneyiminizi de paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden başarılar!
Planlama ve süreci paylaşacağım hocam.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sizlere de başarılar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt