Pegasus Kurul Retest Yaş ve Planlama

nuri0745

Yeni Üye
Merhaba iyi forumlar. Pegasus kurul retest 3 aylık süremin dolmasını bekliyorum. Yaş itibari ile sınırdayım. Eylülde 3 aylık süreç dolacak. Pegasus kurul mülakatım için planlamayı 2026 dan önce yapar mı sizce? Tarihler ve bilgilendirme konusunda pegasusun çok ilgili olmadığını biliyorum. Alımların bu yıl için bitme ihtimali var mı? Ya da retest adayları çağrılıyor mu son zamanlarda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Bildiğim kadarıyla eylül filosu doldu ve kasım filosunda da çok az bir kontenjan kalmıştı. Bu yıl yeni bir ilan açacaklarını pek sanmıyorum. Bu yıl açılmış ilanda devam eden birçok aday var. Bunlardan biri de benim. Skytest aşamasının planlanmasını bekliyorum ingilizce belgemi geç teslim etmemden dolayı. Fakat düşünceme göre 3 aylık süreciniz dolduktan sonra tarafınıza planlama yapılacaktır şeklinde mail aldıysanız size re-test daveti gelmelidir. Fakat re-test süreci dolduktan sonra yeni ilana başvurmanız istendiyse o zaman hakkınız yanabilir yaş kısıtlamasından dolayı.

Bildiğim kadarıyla eylül filosu doldu ve kasım filosunda da çok az bir kontenjan kalmıştı. Bu yıl yeni bir ilan açacaklarını pek sanmıyorum. Bu yıl açılmış ilanda devam eden birçok aday var. Bunlardan biri de benim. Skytest aşamasının planlanmasını bekliyorum ingilizce belgemi geç teslim etmemden dolayı. Fakat düşünceme göre 3 aylık süreciniz dolduktan sonra tarafınıza planlama yapılacaktır şeklinde mail aldıysanız size re-test daveti gelmelidir. Fakat re-test süreci dolduktan sonra yeni ilana başvurmanız istendiyse o zaman hakkınız yanabilir yaş kısıtlamasından dolayı.
Filo bilgisini nereden edindiniz acaba

Filo bilgisini nereden edindiniz acaba
Pegasus Genel Müdürlüğü'nde ingilizce sınavına girdim. İşe alım görevlisi sonbahar filolarının birinin dolduğunu diğerinin de dolmak üzere olduğunu söyledi.

Anlıyorum, çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏 size de başarılar dilerim

Pegasus Genel Müdürlüğü'nde ingilizce sınavına girdim. İşe alım görevlisi sonbahar filolarının birinin dolduğunu diğerinin de dolmak üzere olduğunu söyledi.
Sene sonuna doğru Pegasus tekrar ilan açacak mı diye sordunuz mu yoksa sizin tahmininiz mi?

Sene sonuna doğru Pegasus tekrar ilan açacak mı diye sordunuz mu yoksa sizin tahmininiz mi?
Sorulmadı fakat benim tahminime göre sonbahar filoları dolmak üzere ise bu sene bitmeden yeni ilan açılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt