Pegasus Oturumlara Katılma(Oturum Kaydı Onayı)

KS
ALi

ALi

Yeni Üye
Herkese merhaba, bildiğiniz gibi Pegasus her aşamada bize tarihi ilettiği mailde bir de bu oturuma katılıp katılmayacağımızı seçtiğimiz bir onay linki gönderiyor ve bu linkte oturuma ilk defa katılmayan adaylara yeni bir tarih verileceği ancak ikinci defa katılmayan adayların sürecinin sonlanacağı bilgisi yer alıyor. Ben daha önce SkyTest için bu linkte katılmayacağımı belirtmiştim ve yeni bir tarih planlanınca, bu sefer onaylayıp oturuma katıldım.
Dün ise kurul mülakatı için tarih aldım ama çok yakın ve benim için zor bir tarih. Bu sefer de onay linkinde katılamayacağım dersem, yeniden bir planlama yapılır mı, yoksa sürecim sonlanır mı? Yani ikinci kez oturuma katılmayan adayın süreci sonlanır bilgisinde, oturuma katılmama durumu her aşama için ayrı ayrı mı, yoksa tüm süreç için mi bütün olarak mı değerlendiriliyor? Bilginiz ya da en azından yorumunuz olursa belirtmenizden memnuniyet duyarım

Çözüm
Her aşama için bir kere tarih değiştirme hakkınız var, yani kurul için de farklı bir tarih isteyebilirsiniz. Ben de hem SkyTest hem kurul için tarih değiştirme talebinde bulundum, bir sıkıntı olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt