Pegasus Sağlık Ritalin Kullanımı

robloxplayer

Yeni Üye
Arkadaşlar birkaç sene önce derslere çalışmak için 10mg lik Ritalin almıştım doktora yazdırıp eczaneden ama sıkıntı olacağını öğrenince kullanmadım. Tabi çok geç oldu enabızda yazıyor artık. Pegasus'a başvurmayı düşünüyorum. Kesin elenir miyim? Ona göre başvuracağım. Lütfen kesin bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Duyumlar ve belirsiz bilgileri ben de ediniyorum. Sunex sorun etmiyor ama burayı merak ettim.

@AxilyaAmmath,
Pegasus hakkında emin değilim fakat arkadaşım tanısı olmasına rağmen THY sürecini başarıyla tamamladı. Tanının sebebini araştıracaklarını düşünüyorum.
Merhaba ,

Kardeşiniz tanısı ne olduğunu bahsedebilir misiniz ?

Benimde geçen sene anskiyete tanısı konulup beyaz reçte olan prozac 20 mg yazldı ve aldım.

Durumumu kardeşinizinkiyle kıyaslamak isterim.

Öncelikle kardeşim değil arkadaşım :) Anksiyete tanısı vardı ilaç yazılmıştı fakat ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Şirket epikriz istiyor ve eğer epikriz raporundan geçerseniz, şirketin psikiyatri doktoru ile görüşme planlanıyor. Bu görüşmede epikrizde yazan durumun olup olmadığı sorgulanıyor diyebilirim. Bu aşamadan sonra tarafınıza olumlu ya da olumsuz olarak dönüş yapılıyor.

Karışıklık için kusura bakmayın teşekkür ederim bilgilendirme için.

Öncelikle kardeşim değil arkadaşım :) Anksiyete tanısı vardı ilaç yazılmıştı fakat ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Şirket epikriz istiyor ve eğer epikriz raporundan geçerseniz, şirketin psikiyatri doktoru ile görüşme planlanıyor. Bu görüşmede epikrizde yazan durumun olup olmadığı sorgulanıyor diyebilirim. Bu aşamadan sonra tarafınıza olumlu ya da olumsuz olarak dönüş yapılıyor.
Arkadaşınız ne zaman olumlu şekilde tamamlamıştı süreci

@AxilyaAmmath, Hocam lütfen rica etsem arkadaşınıza biraz detay sorar mısınız tanısı neydi ve hangi ilacı kullanmıştı. Başta ben olmak üzere pek çok arkadaş için çok önemli olduğunu düşünüyorum
Tanısı anksiyeteydi. ilaç yazılmıştı fakat kullanmamıştı. Bildiğim kadarıyla 50mg altında ilaçlar eğer kırmızı reçeteli değilse çok ciddi ilaçlar değil. Önemli olan aldığınız tanıyı neden aldığınız ve süreci nasıl atlattığınız diyebilirim. Şirket içerisindeki psikiyatrinin bu anksiyeteyi reaktif bir anksiyete olarak tanımladı. Yani anlık tepki olarak verilmiş bir anksiyete olarak tanımlandı.

Tüm süreç sizin ilaç kullanım sebebiniz ve size konulan tanının sizde olmadığını psikiyatri görüşmesinde gösterebilmenizle alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt