Pegasus SkyTest Tecrübeleri Hakkında

maverick

Aktif Üye
Herkese merhaba,

SkyTest'e daha önce girmiş olanlar, nasıl çalıştıklarını ve sınav gününe dair bilgi verebilirlerse yeni arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

Malum, çalışmak için pek fazla kaynak yok. Şimdiden herkese teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pegasus genel olarak baz yetenekleri ölçmek istiyor bundan dolayı bir çalışma kaynağı yollamıyor. 2 tane joystick kullanacağınız modül olacak bunlar için eğer joystick elinizde mevcutsa SkyTest üzerinden çalışabilirsiniz. Diğer modüller için -örneğin küp rotasyonu- THY için "Test indir" kısmında bulunan kaynaklarımız var. Örnek çalışmayı aşağıda bulabilirsiniz:

Spatial Orientation

Son düzenleme:
Pegasus genel olarak baz yetenekleri ölçmek istiyor bundan dolayı bir çalışma kaynağı yollamıyor. 2 tane joystick kullanacağınız modül olacak bunlar için eğer joystick elinizde mevcutsa SkyTest üzerinden çalışabilirsiniz. Diğer modüller için -örneğin küp rotasyonu- THY için internetten bulabileceğiniz kaynaklar var. Örnek çalışmayı aşağıda bulabilirsiniz:

Cube rotation
* Sınırlı içerik görüntülenemez. havaPortal.com.tr *
Admin merhaba. SkyTesti ücretsiz edinebileceğim bi platform var mı?

Anladım hocam çok teşekkürler.
Sizin süreciniz nasıl ilerliyor sonuç bilgisi geldi mi?
Sonuç olumlu, Kurul Mülakat' ı için mail atıldı ancak tarih verilmedi. Şuan Pegasus' un süreci çok yavaş ilerliyormuş, çok başvuru varmış. Okullarda çok yoğunmuş, Ayjet' e 1 ay önce gittiğimde 2025 yılını kapatmışlardı yer yok diyorlardı. Belki de bu yüzden süreç yavaş ilerliyordur, yani alım yapacaklar ama eğitim verecekleri okul anlamında firmalar doluluk sebebiyle sıkıntı yaşıyor olabilir.

2025 mi 2024 mü hocam…Diğer türlü süreç olumlu olsa dahi eğitimler ayjette olmaz herhalde.
2025 hocam. Ama şöyle bir durum da var. Havayolu firmaları önceden sınıf kapatıyor. Yani Ayjetin kapasitesi ne ise adamlar önceden satın alıyorlar, benim kontenjanımı ben doldurucam ben öğrenci göndericem sana diye.
Şuan da net durum ne tabi bilmiyorum, bu sadece benim tahminim. İstanbul sa sadece eğitimi Ayjet vermiyor, ayrıca İstanbul dışında da eğitim veren yerler mevcut. Süreci bekleyip göreceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt