Bozzisha
Aktif Üye
tesekkur ederim, mail attim da cevap gelecegini sanmiyorum umarim sorun olmazMail atmanda fayda var.
sinava girmezsem ve sifirdan basvurursam, sinava girmedigim icin direkt eleniyor muyum ? retest hakki benim bildigim kadariyla sinava girip basarisiz olunca veriliyor yani sinava hic girmezsem aslinda basarisiz olmuyorum sadece basvuru surecim sonlaniyor degil mi ?@Bozzisha,Ben ingilizce sınavına gireceğim hafta sehir değişikliği nedeniyle tasinacaktim ve sinava giremeyecektim. Mail attım, mail de ise, normalde böyle bir sey yapmıyoruz, girmemiş sayiliyorsuniz ama ozel durum olduğu için tek seferlik hak tanıyacağız diye dönüş yaptılar ve 1 hafta sonra sinava girdim.
Kurul mülakatı planlamasından önce istenilen İngilizce dil belgelerinden birini yüklemeniz gerekmekteArkadaşlar merhaba yapılan online ingilizce sınavını başarıyla geçtim ve psikomotor testi için çalışma evrakları tarafıma iletildi.Bu aşamada herhangi bir IELTS belgesi yüklemem gerekiyor mu? başvuru şartların IELTS speaking 6.0 gibi bir şart vardı.
teşekkürler