Skytest Olumlu Yanıt Aldım, Kurul Maili Gelmedi

Şu an diğer filoyu sağlık için planlıyorlar büyük ihtimalle onların hazırlığı bittiğinde size döniş sağlarlar.

Diğerlerine mail gitti diye korkmayın.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle birşey takıldı da, başvurular Linkedin üzerinden oluyordu ve cv yüklememiz isteniyordu ben de cv mi yükledim fakat sonra cv min aslında çok iyi hazırlanmamış olduğunu düşündüm, fakat skyteste çağırıldığım için cv üzerinde bir değişiklik yapma hakkım yoktu maaselef. Acaba adayların kurul aşamasına çağrılmadan önce cv si iyi olmadığı için kurula çağrılmama, süreçlerinin iptal edilme gibi bir durum söz konusu mudur sizce ?

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle birşey takıldı da, başvurular Linkedin üzerinden oluyordu ve cv yüklememiz isteniyordu ben de cv mi yükledim fakat sonra cv min aslında çok iyi hazırlanmamış olduğunu düşündüm, fakat skyteste çağırıldığım için cv üzerinde bir değişiklik yapma hakkım yoktu maaselef. Acaba adayların kurul aşamasına çağrılmadan önce cv si iyi olmadığı için kurula çağrılmama, süreçlerinin iptal edilme gibi bir durum söz konusu mudur sizce ?
Merhaba, hayır. Olumlu aldıysanız kurul mülakatına çağırılacaksınız.

Selamlar,

25 Aralık'ta Skytest sonucunun olumlu olduğu ve mülakat planlaması için bilgi verileceğine dair bir mail aldım fakat bugün gelen yeni bir mailde aşağıdaki gibi bilgi verdiler, benzer mailler alan oldu mu?

Değerli Adayımız,

Öncelikle kariyer yolculuğunuzda Pegasus’a göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

Pegasus Hava Yolları A.Ş. bünyesinde Pilot Yetiştirme Programı için 2025 ilk yarıyılında kontenjanımız tamamlanmıştır.

Yeni ilan döneminde sürece tekrar dahil olmak isterseniz, yayınlanacak tüm kriterlere uygun olmak koşuluyla; son başarısız olunan aşama üzerinden 1 yıl geçmemiş ise aynı aşamadan devam etmek üzere, son başarısız olunan aşama üzerinden 1 yıldan fazla süre geçmiş ise sürece baştan başlamak üzere yeni ilana başvuru yapabilir, gelecek dönem işe alım kriterlerini ilanlarımızdan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla

Bugün ben de aynı maili aldım ve yaştan dolayı ben de başvuramayacağım. 2021'de tüm süreçleri geçip THY sürecinde yine aynı şeyi yaşamıştım. Bu süreci başarı ile tamamlayanlar için gerçekten seviniyorum ancak böyle talihsizliklerle hep kapıdan dönen insanların için durum gerçekten çok üzücü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt