Şubat-Mart 2025 PACE sınavına girenler

aviationlover777

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar merhaba,
Şubat-Mart 2025 ayında yeni PACE sınavına giren arkadaşlar var mı?
Bilgi modülleri nasıldı? Fizik için genellikle tanım soruldu diyenler var.
Yetenek modülleri için de gönderilen çalışma dosyasına göre zor olduğu söyleniyor.

Deneyimleyen arkadaşların yardımlarını rica ederim. Herkese bu süreçte başarılar diliyorum.

Selamlar, konuyu açtığınız için teşekkürler. Aşağıdaki sorular için de deneyimli arkadaşlardan destek alabilirsek yol gösterici olur:)
  • Joystickte inertia değeri en düşükte mi? Bir youtube yayınında joystick hassasiyetinin çok fazla olduğunu söylemişlerdi, doğru mu?
  • Soru sayısı ve sıralaması denemelerdekiyle aynı mı? Ekranda olumlu/olumsuz geri bildirim ve tepkime süresi gözüküyor mu?
  • Alıştırmaları klavye ve mouse ile yaptıktan sonra sınavda dokunmatik ekran hakimiyetimizi çok etkiliyor mu?

Merhaba, sorularınızı aşağıdaki konuya ekliyorum.

Selamlar, konuyu açtığınız için teşekkürler. Aşağıdaki sorular için de deneyimli arkadaşlardan destek alabilirsek yol gösterici olur:)
  • Joystickte inertia değeri en düşükte mi? Bir youtube yayınında joystick hassasiyetinin çok fazla olduğunu söylemişlerdi, doğru mu?
  • Soru sayısı ve sıralaması denemelerdekiyle aynı mı? Ekranda olumlu/olumsuz geri bildirim ve tepkime süresi gözüküyor mu?
  • Alıştırmaları klavye ve mouse ile yaptıktan sonra sınavda dokunmatik ekran hakimiyetimizi çok etkiliyor mu?
Rica ederim, giren arkadaşlarda bir sessizlik hakim. İnşallah birkaç paylaşımcı arkadaşa denk gelebiliriz :) Özellikle fizik-matematik hakkında bilgi arayışı içerisindeyim. Size de başarılar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt