SunExpress Başvuruları Toplu Açıklama

adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3
Merhaba,

Bildiğiniz üzere SunExpress, pilot yetiştirme programı için kokpit başvurularını geciktirmeye ve geri dönüş yapmamaya başladı. Bu konu hakkında çok sayıda soru olduğu için bu başlığı açtık. Bildiğiniz gibi SunExpress, özellikle yaz aylarında çok yoğun çalışan bir şirket. Bu nedenle bir gecikme olduğu söyleniyor. Geri dönüş alamıyorsanız bu konu altında tartışabilirsiniz. Diğer sorularınız için de başlık açabilirsiniz.

sunexpress.jpg

Son düzenleme:
Bu zamana kadar gerek admin, gerek forum sakinlerinden çok yardım aldım. Bir yardım da ben edeyim bu sefer. Gençer hocamızdan almıştım maillerini. Bu iki mail adresine mail atarsınız ertesi sabaha aranıp sürecinizi başlatıyorlar. Bilginiz olsun.

Bu zamana kadar gerek admin, gerek forum sakinlerinden çok yardım aldım. Bir yardım da ben edeyim bu sefer. Gençer hocamızdan almıştım maillerini. Bu iki mail adresine mail atarsınız ertesi sabaha aranıp sürecinizi başlatıyorlar. Bilginiz olsun.
Teşekkürler değerli mesajınız için.

Son düzenleme:
[Sınırlı içerik]
Çok teşekkürler bu değerli bilgi için. Aynı durumda baya yardımı oldu bana. Mail attıktan 2 saat sonra aynı gün dönüş aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt