Sunexpress ingilizce video mülakat zorluk seviyesi

berk07

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese koaly gelsin, ingilizce yapılacak olan video mülakat için hangi seviyenin üstü yeterli olur ?
Sınav sadece speaking becerisini ölçtüğü için daha önceki speaking puanlarımı yazıyorum: IELTS speakingden 6.5 aldım, ITEP Academic Plus speaking bölümündeen ise 5 almıştım sizce bu video mülakat için yeterli olur mu ?

Sorunuzun net bir cevabı olmamakla birlikte sadece speaking puanınıza güvenerek girmenizi önermem video mülakata. Mülakatta çıkabilecek İK sorularına önceden hazırlanmanızı tavsiye ederim. Bazı sorular 1 dakika düşünmekle yapılamayabilir. Önceden düşünülmüş somut örneklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Arkadaşlar herkese koaly gelsin, ingilizce yapılacak olan video mülakat için hangi seviyenin üstü yeterli olur ?
Sınav sadece speaking becerisini ölçtüğü için daha önceki speaking puanlarımı yazıyorum: IELTS speakingden 6.5 aldım, ITEP Academic Plus speaking bölümündeen ise 5 almıştım sizce bu video mülakat için yeterli olur mu ?
IELTS Speakingim 8, kaldım. Sanırım Psikolog değerlendirmesi çok önemli bu noktada, her ne kadar geçme kalma yok denilse de

IELTS Speakingim 8, kaldım. Sanırım Psikolog değerlendirmesi çok önemli bu noktada, her ne kadar geçme kalma yok denilse de
geçmiş olsun, video mülakatnız nasıl geçmişti, sorulara cevap verirken zorlandığınız oldu mu ?
Video mülakat öncesi herhangi bir çalışma yapmış mıydınız

Video mülakatım çok da iyi geçmemişti açıkçası, soruların 1-2 tanesine cevap verirken zorlandım. Öncesinde çalışmalarımı yapmış olmama rağmen.
Psikolojik mülakatınız çok mu kötü geçmişti hocam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt