Herooflatvia
Yeni Üye
Arkadaşlar, SunExpress MPL V2 (Pilot Yetiştirme Programı) başvurusu için iTEP Academic Plus sınavına girmiştim. Bugün İnsan Kaynakları’ndan dönüş aldım.
Benim sonuçlarda bazı bölümlerde minimum istenen skoru karşılamadığım için başvurum şu an ilerletilmedi. Minimum skorlar şu şekilde:
Ayrıca sınav sonucunu “Sonuçlarım” kısmında göremiyorsanız, [email protected] adresine mail atıp sınav sonucunuzu talep edebiliyorsunuz. Sınavı geçemezseniz SunExpress size detaylı bir iTEP raporu iletiyor; oradan hangi bölümlerde eksiğiniz olduğunu görebiliyor ve kendinizi geliştirebiliyorsunuz.
Bilgi almak isteyenler için paylaşmak istedim.
Benim sonuçlarda bazı bölümlerde minimum istenen skoru karşılamadığım için başvurum şu an ilerletilmedi. Minimum skorlar şu şekilde:
- TOEIC: Reading 385, Listening 400, Speaking 160, Writing 150
- TOEFL IBT: Reading 21, Listening 21, Speaking 22, Writing 20
- IELTS Academic: Reading 6.5, Listening 6, Speaking 6.5, Writing 6
- iTEP Academic Plus: Reading 3.5, Listening 3.5, Speaking 3.5, Writing 3.5
Ayrıca sınav sonucunu “Sonuçlarım” kısmında göremiyorsanız, [email protected] adresine mail atıp sınav sonucunuzu talep edebiliyorsunuz. Sınavı geçemezseniz SunExpress size detaylı bir iTEP raporu iletiyor; oradan hangi bölümlerde eksiğiniz olduğunu görebiliyor ve kendinizi geliştirebiliyorsunuz.
Bilgi almak isteyenler için paylaşmak istedim.
Moderatör tarafında düzenlendi: