SunExpress iTEP Sonucu Pegasus İçin Geçerli mi?

boeingaddiction

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde Pegasus'tan ingilizce sınavı için 27 Ekim'de bilgilendirme yapılacağına dair mail aldım. Bu süreçte Sunexpress için girdiğim iTEP Academic Plus sınavından geçtiğimi öğrendim fakat ne mailde ne de websitesindeki My iTEP Scores bölümünde skorumu göremiyorum. Bu sonucu belge şeklinde Sunexpress'ten talep edebiliyor muyum? ve bunu Pegasus'a mail atarak sunarsam direkt SkyTest aşamasına atlayabilir miyim?

Selamlar, durum tam olarak öyle değil. SNX sisteminde sadece sınavdan kaldığınızda bilgilerinizi görüntüleyebiliyorsunuz. Bu bilgiler başka bir yerde kullanılmasın diye sınav sonuçları genel erişime açık değil diye biliyorum. Ayrıca, sınav ücretini kendileri karşıladıkları için bu şekilde bir kısıtlama getirilmiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla, Sunexpress'in iTEP sınavının sonuç belgesi size iletilmiyor. Pegasus ise iTEP sonuç belgesinin tamamını istiyor. Bundan dolayı talep ettiğinizde size iletilen tek belge skorlarınızın yazdığı bir screenshot oluyor. Bu da Pegasus için yeterli değil maalesef.

iTEP'e mail attığımda beklediğim üzere SunExpress'ten talep etmelisiniz dendi. Ücretini kendi karşıladığı için SXS'in belge sunmaması mantıklı bir sebep. Sanırım olayın üstüne fazla gidip suyu bulandırmamak da lazım. Pegasus için de iTEP girelim bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt