Sunexpress Sağlık Hakkında

xsternxx

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhabalar

THY Yetiştirmek Üzere Pilot ilanında SGMH onaylı kurumlardan uçuşa uygundur raporu ve bunun yanı sıra bir pdf paylaşarak bu pdf içerisinde kabul etmeyeceği hastalıkları net bir şekilde belirtmektedir.

Sunexpress'te ise sağlık sadece Class 1 health certificate'e sahip olmak olarak belirtilmiş. Bu sertifikaya sahip olmak için gerekli sağlık koşullarını öğrenebileceğim bir kaynak bulunuyor ise paylaşabilir misiniz?

1. elden görmedim ama Lufthansa ortaklığı olduğu için e-nabız kontrolü olmadığını düşünüyorum, kendileri de olmadığını söylemişti. Sağlık kuruluna giden tanıdığım da olmadığını iletmişti. Şöyle bir durum var ama hastaneye kendileri yönlendirdiği için o hastanede sizin geçmişinize bakılıyordur class-1 almanıza uygun görüldüyse ek tetkik vs istemiyorlardır (kısıt yoksa tabi). Örneğin bulging, basit fıtıklar-düzleşmeler, yıllar önce olan psikiyatri ziyaretleri, egzama, hpv vb. çok sık ve yaygın görülen önemsiz şeyler class-1 için engel değil ama THY'de direkt elenirsiniz veya kurula kalırsınız. Bunlar yerine daha CRM, iş tecrübesi ve İngilizce üzerinde duran bir şirket gibi duruyor.

Basit ve günlük hayatıma engel oluşturmayan tedavi ihtiyacı gerektirmeyen bir fıtığım var o sebeple acaba geçemez miyim diye düşünerek açmıştım başlığı ancak cevabımı aldım teşekkürler :)
Merhabalar, bu konuyla ilgili nasıl bir cevap aldınız onu merak ettim aynı sorun bende de var

Merhaba h
1. elden görmedim ama Lufthansa ortaklığı olduğu için E-Nabız kontrolü olmadığını düşünüyorum, kendileri de olmadığını söylemişti. Sağlık kuruluna giden tanıdığım da olmadığını iletmişti. Şöyle bir durum var ama hastaneye kendileri yönlendirdiği için o hastanede sizin geçmişinize bakılıyordur class-1 almanıza uygun görüldüyse ek tetkik vs istemiyorlardır (kısıt yoksa tabi). Örneğin bulging, basit fıtıklar-düzleşmeler, yıllar önce olan psikiyatri ziyaretleri, egzama, hpv vb. çok sık ve yaygın görülen önemsiz şeyler class-1 için engel değil ama THY'de direkt elenirsiniz veya kurula kalırsınız. Bunlar yerine daha CRM, iş tecrübesi ve İngilizce üzerinde duran bir şirket gibi duruyor.
merhaba hpv engel değil demişsiniz ama kesin bilgi mi acaba hpv olup alınan var mı

Merhaba h
1. elden görmedim ama Lufthansa ortaklığı olduğu için E-Nabız kontrolü olmadığını düşünüyorum, kendileri de olmadığını söylemişti. Sağlık kuruluna giden tanıdığım da olmadığını iletmişti. Şöyle bir durum var ama hastaneye kendileri yönlendirdiği için o hastanede sizin geçmişinize bakılıyordur class-1 almanıza uygun görüldüyse ek tetkik vs istemiyorlardır (kısıt yoksa tabi). Örneğin bulging, basit fıtıklar-düzleşmeler, yıllar önce olan psikiyatri ziyaretleri, egzama, hpv vb. çok sık ve yaygın görülen önemsiz şeyler class-1 için engel değil ama THY'de direkt elenirsiniz veya kurula kalırsınız. Bunlar yerine daha CRM, iş tecrübesi ve İngilizce üzerinde duran bir şirket gibi duruyor.
merhaba hpv engel değil demişsiniz ama kesin bilgi mi acaba hpv olup alınan var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt