adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3

SunExpress Kabin Memuru Alımı - Genel Nitelikler ve İş Tanımı​

sunexpress kabin memuru

Uçma fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Masabaşı işler size göre değil mi? Hayalinizdeki meslek SunExpress’te olabilir!

30 yılı aşkın tecrübemizle, yolcularımızı sevdiklerine ulaştırırken 1700'den fazla kabin memurumuz her gün büyük bir mutlulukla hizmet veriyor. Siz de Türk misafirperverliğini uçuş emniyeti ile mükemmel şekilde harmanlayan dinamik ve çok yönlü bir meslek edinmek istemez misiniz? Mesleğiniz boyunca farklı şehirler ve ülkeler keşfetmeye ne dersiniz?

Eğer cevabınız “Evet!” ise, aşağıdaki kriterlere sahipseniz biz de sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz!

Genel Nitelikler​

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız ve Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahipseniz,
  • 18-40 yaş aralığındaysanız (39 yaş + 364 gün),
  • En az lise mezunuysanız, yurt dışında okuduysanız lise denklik belgesi sunabilecekseniz,
  • İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir),
  • Kadın adaylar için minimum 1.55m, erkek adaylar için minimum 1.60m boyunuz varsa ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz,
  • Dış görünüşünüze özen gösteriyor ve iyi derecede yüzme biliyorsanız,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli iseniz,
  • Antalya’da ikamet eden/edebilecek durumdaysanız.

İş Tanımı​

Mülakat merkezimiz ve işe alım yapılacak üssümüz Antalya olup, 31 Ekim 2025 tarihine kadar belirli süreli sözleşme ile işe alım yapılacaktır. Yaz sezonu için 400 kabin memuru alımı hedeflenmektedir.

İşe Alım Süreci​

1. Adım
  • Kriterlere uygun adaylara SMS veya e-posta yoluyla sınav daveti yapılacaktır.
  • 100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı (Online),
  • Yetkinlik envanteri (Online).
(1. adımda başarılı olan adaylar kurul mülakatına davet edilecektir.)

2. Adım
- Kurul mülakatı (45 dakika - Yüz yüze gerçekleştirilecektir.)

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz!

Neden SunExpress Hava Yolları?​

• Çok uluslu çalışma ortamı,
  • Döviz bazlı ücretlendirme,
  • Ek kazançlar,
  • Özel sağlık sigortası (Eş ve çocuklar dahil),
  • 7/24 evden servis imkanı,
  • İndirimli bilet hakları (SunExpress, THY, Lufthansa ve daha fazlası),
  • Kariyer fırsatları.

Tecrübesiz kabin memuru iş ilanı (Son güncelleme: 27.10.2024):

İçeriği görmek için giriş yap ya da kayıt ol.

İlgili konular:

Kabin memuru mülakat soruları
iTEP sınavı soruları

Son düzenleme:
Dün girdim öncelikle boy kilo ölçümü veya dövme yara kontrolü gibi bir aşama burada yapılmıyor, muhtemelen daha sonra yapıyorlar. Kurul davet mailinde aile hekimi veya bir sağlık kuruluşundan alınan boy-kilo ölçüm kağıdını teslim ediyorsunuz. Thy süreçlerine katılanlar bilir oraya kıyasla daha hızlı ve samimi geçen bir ortam. Mülakatta bir amir ve İK uzmanı oluyor, sadece 1 İngilizce soru soruldu bana ve tamamen soruların akışına göre soruyorlar genel olarak tüm mülakatlarda sorulan sorular soruldu. Muhtemelen benim mülakatıma özel kabin memuru olma sebebimi fazla irdelediler çünkü 10 yıldır İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Yaklaşık 30 dakika sürüyor görüşmeler.

Dün girdim öncelikle boy kilo ölçümü veya dövme yara kontrolü gibi bir aşama burada yapılmıyor, muhtemelen daha sonra yapıyorlar. Kurul davet mailinde aile hekimi veya bir sağlık kuruluşundan alınan boy-kilo ölçüm kağıdını teslim ediyorsunuz. Thy süreçlerine katılanlar bilir oraya kıyasla daha hızlı ve samimi geçen bir ortam. Mülakatta bir amir ve İK uzmanı oluyor, sadece 1 İngilizce soru soruldu bana ve tamamen soruların akışına göre soruyorlar genel olarak tüm mülakatlarda sorulan sorular soruldu. Muhtemelen benim mülakatıma özel kabin memuru olma sebebimi fazla irdelediler çünkü 10 yıldır İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Yaklaşık 30 dakika sürüyor görüşmeler.
İngilizce öğretmeni olduğunuz için fazla üzerinize gitmemişlerdir İngilizce konusunda. Sürecinizde başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt