Merhaba sunexpress sağlık koşullarında tüm tiroit hastalıkları engel olarak yazılmış. Bende hipotirodi var fakat tiroit hormonlarım normal. Düzenli ilaç kullanıyorum. Bu bir engel teşkil ediyor mu? Geçmişte elenen var mı?
hayır haka net bir bilgim yok ben de düzenli ilaç kullanıyorumMerhabalar bende de aynı durum var maalesef Hashimoto. Sağlık kriterlerinde ameliyat olmadıysa vaka bazında değerlendirilir diyor fakat ilaç kullanımı sorun olacaksa hiç zaman kaybetmeyelim, net bir bilgi bulabildiniz mi?
Ekli dosyayı görüntüle 368
benim düzenli ilaç kullanmam gerekiyor, eğer geri dönüş yapan olursa bilgilendirirsen sevinirim. yoksa hiç uğraşmayalım :(Hipotiroidi problemi bende de vardı, tiroidektomi yapılmadı ve ilacı bıraktım kendiliğinden normale döndü TSH değerlerim. Ben de tam emin olamadım ama problem olacağını düşünmüyorum total tiroidektomi yapılmadığı için. Mail attım bununla ilgili, dönüş bekliyoru gelince yazarım buraya da.
Selamlar, bir cevap alabildiniz mi?Hipotiroidi problemi bende de vardı, tiroidektomi yapılmadı ve ilacı bıraktım kendiliğinden normale döndü TSH değerlerim. Ben de tam emin olamadım ama problem olacağını düşünmüyorum total tiroidektomi yapılmadığı için. Mail attım bununla ilgili, dönüş bekliyoru gelince yazarım buraya da.