Sunexpress Video Mülakatı Sonrası

reed0123

Yeni Üye
Merhabalar,
Sunexpress sürecinde video mülakatı sonrasında sonucun olumlu yada olumsuz olmasıyla açıklanma süresinin bir bağlantısı var mı acaba? Genelde süreci olumlu olan kişilere video mülakatından sonraki gün dönüldüğünü öğrendim.Video mülakatına girdim nerdeyse 2 gün oldu hala sonucum açıklanmadı bide olumlu olanlara çabuk dönüldüğünü gördüğüm için olumsuz gelecek diye düşünüyorum. Uzun sürede dönülüp olumlu sonucu alan yada duyan var mı acaba?

Son düzenleme:
Merhabalar,
Sunexpress sürecinde video mülakatı sonrasında sonucun olumlu yada olumsuz olmasıyla açıklanma süresinin bir bağlantısı var mı acaba? Genelde süreci olumlu olan kişilere video mülakatından sonraki gün dönüldüğünü öğrendim. Cumartesi akşamı girmiştim video mülakatına nerdeyse 2 gün oldu hala sonucum açıklanmadı bide olumlu olanlara çabuk dönüldüğünü gördüğüm için olumsuz gelecek diye düşünüyorum. Uzun sürede dönülüp olumlu sonucu alan yada duyan var mı acaba?
merhaba, psikolojik mülakattan kaç gün sonra video mülakat daveti geldi?

az önce video mülakat sonucum geldi ve olumsuz dönüş aldım 5 şubatta girmiştim kısaca atılan mail şu şekilde
İş başvurusu yaptığınız alandaki yüksek rekabetten dolayı tarafınıza olumlu dönüş yapmadık.
Mülakatım iyi geçti ancak elenme sebebimin ilk yapılan teste ingilizceden düşük aldığım için olduğunu düşünüyorum sınav notlarım sırası ile şu şekildeydi
Spatial Orientation 40
Working Memory 100
Time Sharing 91
ingilizce seviyem b2 c1 arası itep sonucuna göre
herkese başarılar

az önce video mülakat sonucum geldi ve olumsuz dönüş aldım 5 şubatta girmiştim kısaca atılan mail şu şekilde
İş başvurusu yaptığınız alandaki yüksek rekabetten dolayı tarafınıza olumlu dönüş yapmadık.
Mülakatım iyi geçti ancak elenme sebebimin ilk yapılan teste ingilizceden düşük aldığım için olduğunu düşünüyorum sınav notlarım sırası ile şu şekildeydi
Spatial Orientation 40
Working Memory 100
Time Sharing 91
herkese başarılar
merhaba, az önce ben de olumsuz maili aldım. molly ve ingilizce sonuçlarım gayet iyiydi. mülakatım da iyi geçmişti. bence genel olarak en iyileri alıyorlar, burda çok iyi olmak yeterli değil top noktada olmak gerekiyor. sınav sonucuna göre değerlendirme yaptıklarını sanmıyorum. o zaman min. puanı daha yüksek tutarlardı.

Spatial Orientation 40
Working Memory 100
Time Sharing 91
herkese başarılar
Hocam bence herkesin kaçırdığı önemli bir nokta var o da psikolog görüşmesi. CRM mülakatı adeta bu nokta ama elenme yok diye insanlar banko gözüyle bakıyor. Sizin o aşama nasıl geçmişti?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt