THY Cadet PACE-A Bilgi Modülleri

winglet

Aktif Üye
1
Arkadaşlar merhabalar, matematik ve fizik modüllerinde DLR havuzunda olan sorular (Atpl.tv ya da youtube da videoları olan fizik ve matematik soruları) hala sınavlarda karşımıza çıkabilir mi yoksa havuz tamamen değişti mi son zamanlarda giren kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Soru tipleri hala benzer, sayıları aynı olan sorular bile gördüm. Çalışmadan giren arkadaşlar zorlandıklarını söylediler ama mantığını kavradığınız takdirde bilgi modüllerini rahat geçersiniz bence.
teşekkür ederim cevabınız için, atpl tv den mi çalıştınız acaba?

Atpl tv oldukça faydalı ama özellikle fizik tarafında ilgili konunun tamamını taradığını düşünmüyorum. Atpl tv nin yetersiz kaldığı konularda youtubeda tyt fizik konu anlatımı videoları ile desteklemenizi tavsiye ederim. Matematikte zaten önemli olan hızlı soru çözme becerisi diyebilirim, bol bol problem çözerek hızlanmaya çalışın. Başarılar.

Atpl tv oldukça faydalı ama özellikle fizik tarafında ilgili konunun tamamını taradığını düşünmüyorum. Atpl tv nin yetersiz kaldığı konularda youtubeda tyt fizik konu anlatımı videoları ile desteklemenizi tavsiye ederim. Matematikte zaten önemli olan hızlı soru çözme becerisi diyebilirim, bol bol problem çözerek hızlanmaya çalışın. Başarılar.
merhaba ben de fizikten kaldım. atpl den eğitimi satın alıp hepsini çözüp ayrıca youtube dan destekleyeceğim doğru mu ? başka bir siteden veya çalışacagım yer var mı

merhaba ben de fizikten kaldım. atpl den eğitimi satın alıp hepsini çözüp ayrıca youtube dan destekleyeceğim doğru mu ? başka bir siteden veya çalışacagım yer var mı
hocam geçmiş olsun inşallah retestten geçersiniz. lise fizik matematik düzeyiniz neydi acaba? ben aerotestteki soruları çözebiliyorum. dlr sorularını da yüzde 80 ilk görüşte doğru cevapladım. çözüm videolarını da izliyorum. soruların zorluğu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? aerotesti rahatlıkla çözen biri nasıl geçirir?

teşekkür ederim cevabınız için, atpl tv den mi çalıştınız acaba?
ilk olarak YouTube videolarını izledim not alarak, sonrasında ise atpl tv extra kısmındaki soruları çözdüm. Yanlış yaptıklarımı filtreleyip doğru yapana kadar tekrar ettim. Bu şekilde 25 civarı doğru yaptığımı düşünüyorum ikisinde de.

hocam geçmiş olsun inşallah retestten geçersiniz. lise fizik matematik düzeyiniz neydi acaba? ben aerotestteki soruları çözebiliyorum. dlr sorularını da yüzde 80 ilk görüşte doğru cevapladım. çözüm videolarını da izliyorum. soruların zorluğu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? aerotesti rahatlıkla çözen biri nasıl geçirir?
yanımdaki arkadaş mühendisti. ona sorarsak fizik kolay, mat biraz zaman aldı dedi. bana göre ikiside zordu :) ben satın almayı dusunuyorum atpl ve burdaki soruları

ilk olarak YouTube videolarını izledim not alarak, sonrasında ise atpl tv extra kısmındaki soruları çözdüm. Yanlış yaptıklarımı filtreleyip doğru yapana kadar tekrar ettim. Bu şekilde 25 civarı doğru yaptığımı düşünüyorum ikisinde de.
Merhabalar, sadece extra questionsda bulunan soruların yeterli olacağını düşünüyor musunuz? Çünkü dlr ve extra questions fizik soruları arasında baya fark var extra questions kısmındakilerin çoğu tanım sorusu.

Ben bu şekilde çalışmıştım. Harici bir kaynak kullanmadım. Karşılaştığınız terimlerin İngilizcelerine de hakim olmak gerekiyor. Notlarınızı o şekilde almanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt