THY Cadet Sağlık Psikiyatri ve İlaç

Boing242

Yeni Üye
Herkese merhaba. Şuan üniversite son sınıf öğrencisiyim. Mezun olunca thy cadet programına başvurmak istiyorum. Yks ye hazırlanırken(2022de)danışman hocamın tüm okula verdiği tavsiyesiyle maalesef psikiyatriye gidip bir kırmızı reçete c*n*rta bir de yeşil reçete antidepresan aldım. Psikiyatriye sadece bir kere gittim ve sadece bir kere ilaç aldım.E nabız üzerinde sadece psikiyatrik muayene tanısı olarak gözüküyor. E devlet üzerinde ise depresyon, anskiyete olarak gözüküyor. Bildiğim kadarıyla sağlık kontrolünde sadece e nabıza bakılıyor. e-nabızda tanı gözükmediği için sorun olur mu, yine de sildirmem gerekiyor mu, ayrıca tanı silinse bile ilaçlar silinmiyormuş galiba. Neler yapmam gerek lütfen yardımcı olun çünkü en büyük hayalimden sadece lise hocasının bilip bilmeden verdiği tavsiye yüzünden uzak kalıyorum.

enabızda tanı gözükmüyor olabilir alınan ilaçlardan zaten ne tanınız olduğu ortada. onun dışında epikrizde de görünüyor bu detaylar. 1 defa gidilmiş olması belki iyi görünebilir ancak son kararı verecek olan hekimdir.
Üniversite hastanesine gidip ne kadar test gerekiyorsa yaptırıp sağlam kağıdı alıp o kağıtla başvurmaya karar verdim ayrıca sunexpress bu konuda daha ılımlı diye duydum. Farklı tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Üniversite hastanesine gidip ne kadar test gerekiyorsa yaptırıp sağlam kağıdı alıp o kağıtla başvurmaya karar verdim ayrıca sunexpress bu konuda daha ılımlı diye duydum. Farklı tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
Ne sonuç aldınız?

hekiminiz hatalı tanı girmiş de olabilir bi görüşmeniz iyi olur diye düşünüyorum. il sağlıktan süreci başlatır öyle ilerlersiniz. rica eder sürecinizde başarılar dilerim.

hekiminiz hatalı tanı girmiş de olabilir bi görüşmeniz iyi olur diye düşünüyorum. il sağlıktan süreci başlatır öyle ilerlersiniz. rica eder sürecinizde başarılar dilerim.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar 2022 yılında f41.9 anksiyete bozukluğu(tanımlanmamış) tanısı konuldu ve epikrizde selectra 50 mg ve 1 ay kontrol önerildi diyor ama ilaç satın alımı gerçekleşmedi ,İlk psikiyatri başvurusudur ve ilaç kullanımı gerçekleşmemiştir Sadece tek bir başvuru olmuştur.Sizce ne yapmam gerekiyor halledilebilir bir konu mudur ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt