THY Cadet Yeni İlan

3 veya 6 aylık retest süresi olan bir aşamada kaldık ve yeni ilan açıldı bu bekleme süreleri de dolmadan ilana başvurduk diyelim. şirket bizi hangi aşamada kaldıysak o aşama için ne kadar bekleme süresi öngörülüyorsa o tarihe kadar planlama dışı mı bırakıyor, başvurumuz geçerliliğini koruyup bekliyor mu? yoksa retest süremiz dolmadan başvurduğumuz için başvurumuz yanıyor mu?

sormamın sebebi yaş dolayısıyla 2026 ilanlarına muhtemelen başvuramayacağım?

3 veya 6 aylık retest süresi olan bir aşamada kaldık ve yeni ilan açıldı bu bekleme süreleri de dolmadan ilana başvurduk diyelim. şirket bizi hangi aşamada kaldıysak o aşama için ne kadar bekleme süresi öngörülüyorsa o tarihe kadar planlama dışı mı bırakıyor, başvurumuz geçerliliğini koruyup bekliyor mu? yoksa retest süremiz dolmadan başvurduğumuz için başvurumuz yanıyor mu?

sormamın sebebi yaş dolayısıyla 2026 ilanlarına muhtemelen başvuramayacağım?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, İnşallah yıl bitmeden açarlar ama umutlanmak da istemiyorum. Retest olanlar, yeni ilan açılmasını bekliyorlar, yeni ilana da ilan kritlerlerine uymamız şartıyla başvuru sağlayabiliyoruz. Bekleme süresine gelince de, sürenin dolmasını beklemeden ilana başvurabiliyoruz, yeter ki ilan açılsın, ardından onlar düzenleme yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt