THY Cadet Yetkinlik Değerlendirme (CRM) Mülakatı

tarikberkay

Yeni Üye
Herkese merhaba,

Bu konuyu Yetkinlik Değerlendirme (CRM) mülakatına daha önce katılmış ve olumlu/olumsuz geri dönüş almış kişilerin tecrübelerini aktarmalarını rica etmek amacıyla açıyorum.

Hazırlık sürecini nasıl yönettiniz, okuduğunuz kitaplar ya da makaleler nelerdi, yardım aldığınız birey ya da kurum oldu mu, verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?

Benim gibi hazırlık sürecindeki adayları aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

Merhaba, öncelikle çalışmalarında kolay gelsin. CRM sürecinde özel destek almıştım. Bazı hocalar CRM mülakatını deneyimleyebilmen için bir simülasyonunu yapıyor. İnternetten araştırabilirsin. Bana faydalı olmuştu. Birebir aynı mülakatı yapmaya çalışıyorlar ve sonucunda da bir geri bildirimle eksiklerini söylüyorlar. En azından heyecanını yenmen için faydalı olabilir. Bulamazsan ben sana yardımcı olurum.

Merhaba, öncelikle çalışmalarında kolay gelsin. CRM sürecinde özel destek almıştım. Bazı hocalar CRM mülakatını deneyimleyebilmen için bir simülasyonunu yapıyor. İnternetten araştırabilirsin. Bana faydalı olmuştu. Birebir aynı mülakatı yapmaya çalışıyorlar ve sonucunda da bir geri bildirimle eksiklerini söylüyorlar. En azından heyecanını yenmen için faydalı olabilir. Bulamazsan ben sana yardımcı olurum.
Merhaba hocam, yanıtın için çok teşekkür ederim. Hangi psikolog ile çalışmıştın belirtmen mümkün müdür ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt