THY CRM ve PACE Tecrübem

ilkm

Yeni Üye
Merhaba. Kendimce tecrübelerimi paylaşacağım. Eklemek istediğiniz bir şey varsa ekleyebilirsiniz.

1. Pace Aşaması
İlana başvurmadan önce en çok korktuğum aşamaydı bu. Eşit ağırlıkçı olduğum için neredeyse 10 yıldır fizik görmemiştim. Bu yüzden her şeyi en başından çalışmam gerekti. Genel olarak TYT fiziği çalıştım, sonra İngilizce olarak çalıştım, en son da ATPL soru çözümleri üzerinden gittim. Sınavda en az zorlandığım yerler, en çok çalıştığım yerler oldu neyse ki.
Digit Span bölümünde de zorlanıyordum. Ben de 10-99 arasını kodladım ve zihnimi ona göre eğittim. Gerçekten uzun zamanımı aldı ama sınavda neredeyse hepsini yaptım. MIC modülü için de konsol kiralamıştım. Evde konsolun hassasiyeti çok azdı, sınavda ise tam tersi; konsol aşırı hassastı. Ama bence yine de çalışılmalı. Pratik kısmında konsola hemen adapte olabildim.
Agility kısmı, evdeki demo'ya kıyasla daha zordu. Bunu bilerek sınava girmek isterdim. İlk başta bocaladım çünkü.

2. CRM Aşaması
CRM'den re-test'e geçtim. İlk CRM'de yetkinlik bazlı mülakatın yapısını anlamadığım için bireysel mülakatım iyi geçmemişti. Bu kısımda fazla bilgi veremeyeceğim ama bence stres yapmamak ve mülakatta önümüze ne geleceğine odaklanmak önemli. Tabii ki CRM bileşenlerine aykırı bir davranışta bulunmamak da önemli.
Bir de CRM re-test'te geliştiğinizi karşı tarafa göstermeniz lazım bence. Bu çok önemli.

Kurul kısmına henüz gelmedim. Umarım hepimiz için başarılı geçer diyorum şimdilik.

Merhaba, öncelikle tecrübelerinizi bizlerle paylaşıp yardımcı olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
Ben de sizin gibi eşit ağırlıkçı ve fiziği oldum olası sevmeyen biri olarak,

1- ATPL tv sorularını fizik için yeterli buldunuz mu? TYT konularını çalıştım derken konuların giriş kısım videolarını kısaca izlemek yeterli olur mu? bu konuda detay verirseniz çok sevinirim.

2- Matematik kısmı nasıldı? Yine ATPL tv soruları yeterli olur mu? Geometri ve trigonometri ağırlığı nasıldı sizce ve ne seviyede bir sınavdı? Genel olarak problemler, denklemler ve basit geometri alan/çevre hesaplamalarında sorun yaşamıyorum ama yine de en gerildiğim kısım math ve fizik oluyor.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için ve kurul mülakatınızda başarılar dilerim.

Merhaba, öncelikle tecrübelerinizi bizlerle paylaşıp yardımcı olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
Ben de sizin gibi eşit ağırlıkçı ve fiziği oldum olası sevmeyen biri olarak,

1- ATPL tv sorularını fizik için yeterli buldunuz mu? TYT konularını çalıştım derken konuların giriş kısım videolarını kısaca izlemek yeterli olur mu? bu konuda detay verirseniz çok sevinirim.

2- Matematik kısmı nasıldı? Yine ATPL tv soruları yeterli olur mu? Geometri ve trigonometri ağırlığı nasıldı sizce ve ne seviyede bir sınavdı? Genel olarak problemler, denklemler ve basit geometri alan/çevre hesaplamalarında sorun yaşamıyorum ama yine de en gerildiğim kısım math ve fizik oluyor.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için ve kurul mülakatınızda başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Fizik konusunda ATPL sorularına benzerdi. Kesinlikle çözülmeli. Aşırı detaya inmeden çalışmak yeterli olur bence. Fizik seviyenizin temel düzeyde olmasını bekliyorlar. Matematik kısmı kolaydı ama süreyi yetiştirmek zordu. Sorularda vakit kaybetmemek çok önemli. Her soru için 1dk kadar süreniz var çünkü. Bence matematikte deneme şeklinde süre tutarak ilerlerseniz çok faydasını görürsünüz.
Başarılar dilerim.

deneyim için teşekkürler. CRM’de grubunuzdan kaç kişinin geçtiğini biliyor musunuz? Bir de re-test sürecinde faydalandığınız kaynaklar oldu mu?
ilkinde geçme sayısı azdı, ikincide baya bir geçen oldu bizim grupta.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Fizik konusunda ATPL sorularına benzerdi. Kesinlikle çözülmeli. Aşırı detaya inmeden çalışmak yeterli olur bence. Fizik seviyenizin temel düzeyde olmasını bekliyorlar. Matematik kısmı kolaydı ama süreyi yetiştirmek zordu. Sorularda vakit kaybetmemek çok önemli. Her soru için 1dk kadar süreniz var çünkü. Bence matematikte deneme şeklinde süre tutarak ilerlerseniz çok faydasını görürsünüz.
Başarılar dilerim.

ilkinde geçme sayısı azdı, ikincide baya bir geçen oldu bizim grupta.
Teşekkürler yanıtınız için. son olarak atpl tv matematik sorularını görmüş müydünüz? Buraya benzerlik var mıydı, yani atpl tv kaynağı faydalı olur mu?

Örnek birkaç soru da atayım:

1- 9 bricklayers need 8 hours on each of the 2 working days to build 3 walls which are 5 m in length. How many bricklayers are needed to finish the same work in 12 hours?
2- At 12:00, car A starts to travel at 80 km/h. Car B starts to travel at 13:00 at 120 km/h. When does car B catch car A?
3- If a father is three times as old as his youngest son and twice as old as his oldest daughter and all three people together are at a total age of 88 years, how old is the daughter?

Bunlara benzer şekilde miydi?

Teşekkürler,

Teşekkürler yanıtınız için. son olarak atpl tv matematik sorularını görmüş müydünüz? Buraya benzerlik var mıydı, yani atpl tv kaynağı faydalı olur mu?

Örnek birkaç soru da atayım:

1- 9 bricklayers need 8 hours on each of the 2 working days to build 3 walls which are 5 m in length. How many bricklayers are needed to finish the same work in 12 hours?
2- At 12:00, car A starts to travel at 80 km/h. Car B starts to travel at 13:00 at 120 km/h. When does car B catch car A?
3- If a father is three times as old as his youngest son and twice as old as his oldest daughter and all three people together are at a total age of 88 years, how old is the daughter?

Bunlara benzer şekilde miydi?

Teşekkürler,
Evet aşağı yukarı bu şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt