merhaba , siz de CRM için davet aldınız sanırım. Kişisel bilgi formunu nasıl doldurdunuz ? Ben anlamadım bilgisayar üzerinden doldurun yazıyor ancak 3.sayfadaki soruları cevaplarken sayfa kayıyor birbirine giriyor. Sayfanın başında word üzerinden cevaplayın yazıyor. Word de cevapları oluşturup Bilgi formuyla birleştirip tek dosya halinde mi yüklememiz gerekiyor?Merhaba,
Grup mülakatında oyun olduğunu duydum. Bunun içeriğini ya da nasıl bir oyun olduğunu vs. bilen var mı? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım.
Word'e yazıp PDF'e ekleme yapabilirsiniz Acrobat ile. Bildiğim kadarıyla tek dosya yüklenebiliyor zaten sisteme.merhaba , siz de CRM için davet aldınız sanırım. Kişisel bilgi formunu nasıl doldurdunuz ? Ben anlamadım bilgisayar üzerinden doldurun yazıyor ancak 3.sayfadaki soruları cevaplarken sayfa kayıyor birbirine giriyor. Sayfanın başında word üzerinden cevaplayın yazıyor. Word de cevapları oluşturup Bilgi formuyla birleştirip tek dosya halinde mi yüklememiz gerekiyor?
anladım , teşekkür ederim. Ben de o şekilde yapmayı düşünüyordum.Word'e yazıp PDF'e ekleme yapabilirsiniz Acrobat ile. Bildiğim kadarıyla tek dosya yüklenebiliyor zaten sisteme.
Merhaba siz pace sınavına mı girdiniz acaba tecrübelerinizi aktarabilir misinizanladım , teşekkür ederim. Ben de o şekilde yapmayı düşünüyordum.
profilimden önceki konu başlıklarına verdiğim cevapları kontrol edebilirsiniz. başarılar dilerimMerhaba siz pace sınavına mı girdiniz acaba tecrübelerinizi aktarabilir misiniz