Hocam bu kesin olarak böyle mi yoksa değişkenlik gösterebiliyor mu ?Teknik kısım İngilizce, IK türkçe soruyor
Değişkenlik yok, bazen kaptan pilot assertiveness anısını İngilizce sorabiliyorHocam bu kesin olarak böyle mi yoksa değişkenlik gösterebiliyor mu ?
Anladım. Peki sizce İngilizce mülakat değerlendirmesi açısından ne kadar önemli ? IELTS belgesi alıp gireceğimiz için asıl değerlendirme kriteri olmuyor diye biliyorum ama sizin düşünceniz nedirDeğişkenlik yok, bazen kaptan pilot assertiveness anısını İngilizce sorabiliyor
Hocam merhaba. Hangi aşamadasıniz bilmiyorum ama bir cevap bulabildiniz mi acaba bu soruya?Anladım. Peki sizce İngilizce mülakat değerlendirmesi açısından ne kadar önemli ? IELTS belgesi alıp gireceğimiz için asıl değerlendirme kriteri olmuyor diye biliyorum ama sizin düşünceniz nedir
Merhaba. Kurul aşamasındayım dün IELTS belgemi teslim ettim planlama bekliyorum. Net bir cevap yok ama istenen seviye ielts 6 bandında yani 6 veya üzeri alabilen birisi isteneni zaten karşılıyordur diye tahmin ediyorum asıl değerlendirme kriteri olmasa da kendimizi orada açıklayabilecek kadar konuşmamız yeterli olur sanırım. IELTS sınavım 7 geldi bu biraz da rahatlattı açıkçasıHocam merhaba. Hangi aşamadasıniz bilmiyorum ama bir cevap bulabildiniz mi acaba bu soruya?
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Başarılar kurul mülakatında şimdiden güzel haberlerinizi aliriz insallahMerhaba. Kurul aşamasındayım dün IELTS belgemi teslim ettim planlama bekliyorum. Net bir cevap yok ama istenen seviye ielts 6 bandında yani 6 veya üzeri alabilen birisi isteneni zaten karşılıyordur diye tahmin ediyorum asıl değerlendirme kriteri olmasa da kendimizi orada açıklayabilecek kadar konuşmamız yeterli olur sanırım. IELTS sınavım 7 geldi bu biraz da rahatlattı açıkçası![]()
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)Anladım hocam teşekkür ediyorum. Başarılar kurul mülakatında şimdiden güzel haberlerinizi aliriz insallah