THY PACE-A Matematik ve Fizik ile alakalı soru

KS
keroer

keroer

AeroTest
Destekçi
2
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle
Başlıkta gördüğünüz gibi matematik ve fizik soruları hakkında fikir edinmeye çalışıyorum. Bazı kişiler ATPL ile çok benzer diyor bazıları farklı diyor tam anlayamadım açıkçası. Eşit Ağırlık okudum ve fazla matematik ve fizik görmedim açıkçası geriliyorum bir tık. ATPL üzerinden çalıştım sadece yani çözüm şekilleri olsun vb soruları ezberlemek değilde konuları ve çözümleri üzerine çalıştım. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Matematik ve Fizik ATPL.TV ile çok mu benzer? Farklılıklar var mı?

ben daha önce retest aldım fizikten, matematik farketmiyor zaten atpl ile aynı veya değil soru soru oluyor ama ben ilk girdiğimde fizik için atpl ile alakası yoktu retest hakkımda iken birkaç benzer soru çıktı. tavsiyem ingilizcenizi geliştirmeniz çünkü fizikte hatrı sayılır terimsel ifadeler var ve sırf ingilizce eksikliğinden elenebilirsiniz. Fizik tyt ile ATPL tv yi koordineli çalışırsanız ve kavramların ingilizce terimlerini bilirseniz fizikten geçmeniz muhtemel.

ben daha önce retest aldım fizikten, matematik farketmiyor zaten atpl ile aynı veya değil soru soru oluyor ama ben ilk girdiğimde fizik için atpl ile alakası yoktu retest hakkımda iken birkaç benzer soru çıktı. tavsiyem ingilizcenizi geliştirmeniz çünkü fizikte hatrı sayılır terimsel ifadeler var ve sırf ingilizce eksikliğinden elenebilirsiniz. Fizik tyt ile ATPL tv yi koordineli çalışırsanız ve kavramların ingilizce terimlerini bilirseniz fizikten geçmeniz muhtemel.
Ingilizcem çok ileri seviyede o konuda sorun yaşamıyorum dediğim gibi ATPL tv benzeri ise çıkan sorular yapabilirim

Merhabalar,

PACE-A'ya yönelik anlatımlı matematik ve fizik soruları hazırladık. Tüm konulara oradan bakabilirsiniz.

İyi çalışmalar,
Kerem Hassoy - AvioTest
Hocam sizin uygulamadanda çalışıyorum zaten sağolun

Ingilizcem çok ileri seviyede o konuda sorun yaşamıyorum dediğim gibi ATPL tv benzeri ise çıkan sorular yapabilirim

Hocam sizin uygulamadanda çalışıyorum zaten sağolun
Ne demek, hocam. Güle güle kullanın. Her zaman her konuda bize ulaşabilirsiniz.

Merhaba sorularınız ATPL.TV üzerinden mi ?
Merhabalar Hocam,

Sorularımızı, PACE-A'ya yönelik en güncel kaynak olabilmek adına orijinal olarak oluşturduk. Video çözümleri de sınav odaklı hazırladık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt