THY PACE Retest Yaş Sorunu

KS
A

aklihavada

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bugün PACE'den bir yetenek modülünden kaldığıma dair bilgilendirme maili aldım. Açılacak bir sonraki ilana başvurarak 6 ay beklemem gerekecek. Bilgisi olanlara bir sorum var: 2025 yılı içinde açılacak yeni ilanda yine yaş koşulunun 1995 yılı ve sonrası olacağını tahmin ediyorum; bir önceki ilanlar bu şekildeydi bu yıl içerisinde. Temmuz ayı itibariyle 6 ay dolduğunda, yani 2026 yılında 30 yaşıma girmiş oluyorum. 6 ay sonunda yaş kriterini sağlamasam bile 2025 yılındaki ilana başvurduğum için reteste katılabilir miyim, bilgisi olan var mı? Mail attım, bilgi bekliyorum ama bilgisi olan paylaşabilirse çok mutlu olurum. Sevgiler.

Çözüm
Dün itibari ile yeni ilan açıldı. Şu an mevcut olan ilana yaşınız tuttuğundan dolayı başvuru yapabilirsiniz. 6 ay sonra davet maili alacağınızdan şüpheniz olmasın. Başvuru esnasında koşulları sağlamanız gerekiyor. Yani bugün açık olan ilana tekrar başvuru yaptığınızda 6 ay sonra süreciniz planlanacaktır.
Dün itibari ile yeni ilan açıldı. Şu an mevcut olan ilana yaşınız tuttuğundan dolayı başvuru yapabilirsiniz. 6 ay sonra davet maili alacağınızdan şüpheniz olmasın. Başvuru esnasında koşulları sağlamanız gerekiyor. Yani bugün açık olan ilana tekrar başvuru yaptığınızda 6 ay sonra süreciniz planlanacaktır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt