PACE (DLR) THY PACE Sınavı Tarih Bilgisi(Temmuz itibariyle)

usernoname

Yeni Üye
Arkadaşlar selam, ingilizce sınavına 3 Ağustos tarihinde girdim 4 Ağustos'ta olumlu dönüş ve pace için hazırlık dökümanları tarafıma iletilmişti. Hemen hemen yakın tarihlerde İngilizce sınavına girip pace için randevu maili gelenler var mı acaba? En son hangi tarihe randevu verildi öğrenmek istiyorum. Eylül ayında yeni bir yerde işe başlayacağım çünkü sanırım izin almam gerekecek gibi gözüküyor. Randevu maili alanlar cevap verirse çok sevinirim. Herkese süreçlerinde başarılar şimdiden.

Pazartesi İngilizce sınav sonucuna dönüş alırsınız diye düşünüyorum, benim öyle olmuştu. Pace randevu süreciyle ilgili gelişme olursa da buraya yazıyor olacağım.

Pazartesi İngilizce sınav sonucuna dönüş alırsınız diye düşünüyorum, benim öyle olmuştu. Pace randevu süreciyle ilgili gelişme olursa da buraya yazıyor olacağım.
Selamlar, bugün randevu maili geldi Eylül ayı sonuna veriyor tarihleri bilginiz olsun.

Son düzenleme:
tarafıma gönderilen pace randevu mailini ne yazıkki çokgeç fark ettim bugün öğlen 11 de süresi doluyormuş ve ben yeni gördüm maili ne yapmalıyı. sistemde sonraki ilana başvur diyor eğer öyle yaparsam tekrar ing sınavına girmem gerekirmi yoksa direk pace sürecine mi alınacağım.

tarafıma gönderilen pace randevu mailini ne yazıkki çokgeç fark ettim bugün öğlen 11 de süresi doluyormuş ve ben yeni gördüm maili ne yapmalıyı. sistemde sonraki ilana başvur diyor eğer öyle yaparsam tekrar ing sınavına girmem gerekirmi yoksa direk pace sürecine mi alınacağım.
[email protected] bu mail adresine bir mail atıp teyit edin isterseniz.

Selamlar, bana da bugün mail geldi ingilizce sınavımın olumlu sonuçlandığına dair.
Tebrikler, zamanlama aynı ilerliyor hemen hemen. Çalışma belgelerini de ilettilerse eğer önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü pace için randevu maili gelir. Ama Eylül sonu Ekim gibi girebilirsiniz ancak çok geç tarihleri çünkü haberiniz olsun.

Tebrikler, zamanlama aynı ilerliyor hemen hemen. Çalışma belgelerini de ilettilerse eğer önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü pace için randevu maili gelir. Ama Eylül sonu Ekim gibi girebilirsiniz ancak çok geç tarihleri çünkü haberiniz olsun.
attım ama henüz dönüş alamadım birde şimdi sürecin pace sürecine bahanesiz katılım sağlamadığımdan dolayı sürecin sonlandırıldığı maili geldi bu pace e 2 hakkımdan birinin gittiği anlamına mı geliyor anlamadım

Tebrikler, zamanlama aynı ilerliyor hemen hemen. Çalışma belgelerini de ilettilerse eğer önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü pace için randevu maili gelir. Ama Eylül sonu Ekim gibi girebilirsiniz ancak çok geç tarihleri çünkü haberiniz olsun
Öncelikle teşekkür ederim. Tarihleri ben de aynı şekilde tahmin etmiştim ama bekliyoruz bakalım :)

@usernoname, sınav hakkında bilgi verebilir misin bende yarın gireceğim.
Ortalama düzeyde bir sınav bazı sorular için dikkat gerektiriyor tabii. Süre olarak ben hiç sıkıntı yaşamadım normalde ingilizce sınavlarında problem yaşardım. Bu forumda örnek ingilizce sorular paylaşıyorlardı onlara bakabilirsiniz, ben öyle çalıştım. İngilizce seviyeniz B1+ B2 ise kolay geçersiniz. Conditionals, perfect tense, past perfect tense vs. bunlara bakabilirsiniz. Ek olarak listening kısmı kolaydı gerçekten çok kasmanıza gerek yok.

attım ama henüz dönüş alamadım birde şimdi sürecin pace sürecine bahanesiz katılım sağlamadığımdan dolayı sürecin sonlandırıldığı maili geldi bu pace e 2 hakkımdan birinin gittiği anlamına mı geliyor anlamadım
Bildiğim kadarıyla sınava girip geçemezsen ilk hakkın gidiyor. Umarım düşündüğüm gibidir. Bir dönüş alırsanız paylaşırsanız çok iyi olur hepimiz bilgi sahibi oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt