Thy, Pegasus, Sunexpress Sağlık Kontrolü Farkı

Dnz

Yeni Üye
Merhaba, üç büyük hava yolu şirketinin CADET işe giriş muayenelerinde ne gibi farklar var? THY'nin çok katı olduğunu biliyoruz. Mesela e-nabızda hepsi aynı şekilde mi kontrol yapıyor? Sağlık kontrolü sürecinde yaşadığınız deneyimleri paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

sadece THY deneyimlemiş birisi olarak psikiyatriye gittiyseniz sebebi önemli değil Tanı hiç önemli değil yazılan ilaç önemli değil Psikiyatri testleri ek tetkik İsteyeceklerler Sonucunda bir sorun çıkmasa da psikiyatri Hekimi onay da verse on sene önce de gitmişseniz eliyorlar bizzat yaşadım. Samanlıkta iğne arar gibi sizde hastalık arıyorlar

sadece THY deneyimlemiş birisi olarak psikiyatriye gittiyseniz sebebi önemli değil Tanı hiç önemli değil yazılan ilaç önemli değil Psikiyatri testleri ek tetkik İsteyeceklerler Sonucunda bir sorun çıkmasa da psikiyatri Hekimi onay da verse on sene önce de gitmişseniz eliyorlar bizzat yaşadım. Samanlıkta iğne arar gibi sizde hastalık arıyorlar
Merhaba hocam benim psikiyatri değil psikolog ve herhangi bir tanı yok. Bu bir sorun yaratır mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt