THY Sağlık Kriterleri 2024 [ESKİ]

adminDoğrulanmış kullanıcı.

HavaPortal
Yönetici
2 2 3
Türk Hava Yolları Take-Off cadet süreci için istediği kriterler ekte mevcuttur. Eki görüntülemek için siteye kayıt olmanız yeterlidir.

THY sağlık, THY class1, THY enabız, THY class1 sertifikası, THY enabız kontrolü yapyıor mu

İçeriği görmek için giriş yap ya da kayıt ol.

BU KAYNAK ESKİDİR. YENİ SAĞLIK ŞARTLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ KONUYA GİDİNİZ:

THY Kokpit Sağlık Şartları 2025 [GÜNCEL]

Son düzenleme:
@admin Sağlık Kriterinde kemik kırığı sonrası uygulanan metal cisim ile ilgili bir sorum olacaktı. Bu platinin bir ölçüsü var mı. Ben de parmak kırığı sonrası mm'lik düzeyde çok küçük bir platin uygulanmıştı. Çok küçük bir şey ama THY uçuş hekimliği ne der bilmiyorum.

9-10 yıl önce aldığım dikkat eksikliği hapı ve 3 psikiyatri muayenesi sizce çok riskli mi? doktor bişeyin yok istiyosan kullan minvalinde konuştuğu için il sağlık müdürlüğünden sildireceğim. Bu sildirme işlemi ne kadar sürüyor ve olumsuz dönüş alan var mı?

Lisede öksürük için göğüs hastalıklarına gitmiştim sigara içiyorum diye doktor astım ilacı vs. yazmıştı ama sonradan gittiğim doktor buna gerek olmadığını ve herhangi bir sağlık sorunum görünmediğini muhtemelen sigarayı bıraktırmak için yazdığını söyledi. Bu durum sağlık muayenesinde karşıma çıkar mı?

Ben yaklaşık 7 yıl önce bir rahatsızlığımdan şüphelendiğim için doktora gittim. Fakat doktor gerekli tahlilleri ve tetkikleri yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı olmadığını bunun psikolojik olabileceğini söyledi ve akabinde aynı gün bana istersen hazır gelmişken psikiyatriye de bir görün diyerek randevuz bir şekilde imzalı bir kağıt vererek psikiyatr ile görüşebileceğimi söyledi. Ben de öneriyi reddetmedim ve psikiyatristin yanına gittim. Psikiyatrist de benle ilgilenmeyerek bana direk "F41 anksiyete bozukluğu, Diğer" tanısı koydu ve citoles 5 mg.28 film tablet verdi. Bana teşhis koyduğunu ise ben çok sonradan öğrendim. Bu ilacı neden verdiğini de o dönem anlamamıştım ve kullanmadım. Zaten o günden sonra herhangi bir şekilde psikiyatri polikliniğine gitmedim.
Bu sebepten dolayı elenir miyim? veya bu durumda yapmam gereken bir şey var mıdır ek rapor almak vb gibi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt