Time Sharing Cadet Pro

Customdan 1 dakikalık sadece basit arithmetic ile birkaç deneme yaptım bütün soruları acele etmeden ve özellikle hesap makinesi ile çözdüm. 4 soruda 20 puan verdi sadece. Sizde deneyebilir misiniz aynısını? Eğer durum böyleyse bu uygulama çalışmak için en iyi yöntem olsa da verdiği puan yanıltıcı olur.

Selamlar, Time Sharing modülünün içerisinde 500' den fazla farklı soru bulunmaktadır ve bu sorular yapay zeka üzerinden seslendiriliyor ve otomatik cevaplanıyor. Böyle bir sistem ne yazık ki Web Tarayıcısı için çok ağır geliyor ve bilgisayarınız da ki anlık bir kasma veya internet bağlantınız da ki herhangi bir dalgalanma o an bastığınız tuşu algılayamayabiliyor veya tam tersi o butona 2-3 kere basmışsınız gibi skor tablosuna yansıyor. Bu konu hakkında çözüm arayışım soru sayısını azaltmayacak şekilde devam etmektedir. Puanlama sistemi gerçek sınavdakiyle birebir şekilde ayarlandı, farklı bir puanlama sistemi bulunmuyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Selamlar, Time Sharing modülünün içerisinde 500' den fazla farklı soru bulunmaktadır ve bu sorular yapay zeka üzerinden seslendiriliyor ve otomatik cevaplanıyor. Böyle bir sistem ne yazık ki Web Tarayıcısı için çok ağır geliyor ve bilgisayarınız da ki anlık bir kasma veya internet bağlantınız da ki herhangi bir dalgalanma o an bastığınız tuşu algılayamayabiliyor veya tam tersi o butona 2-3 kere basmışsınız gibi skor tablosuna yansıyor. Bu konu hakkında çözüm arayışım soru sayısını azaltmayacak şekilde devam etmektedir. Puanlama sistemi gerçek sınavdakiyle birebir şekilde ayarlandı, farklı bir puanlama sistemi bulunmuyor.

İyi çalışmalar dilerim.
Hocam selamlar, öncelikle vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim. Birkaç farklı soru tipinde deneme yaptım ve sistemin özellikle yüzde sorularındaki cevapları kabul etmediğini ve eksi puan yazdığını tespit ettim. Umarım işinize yarar iyi çalışmalar

İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba, yeri gelmişken söyliyim dedim. TS modülünde sorular bazen anlamsız bir dilde oluyor. Uydurma kelimeler yani. Yapay zeka seslendirmesinden kaynaklıdır belki, bilmiyorum.

Merhaba, yeri gelmişken söyliyim dedim. TS modülünde sorular bazen anlamsız bir dilde oluyor. Uydurma kelimeler yani. Yapay zeka seslendirmesinden kaynaklıdır belki, bilmiyorum.
Evet, hatta birkaç soruda equals diyip cevabı söylediği de oluyor.

@CADETPRO, Cevap verirseniz sevinirim. TS modülünü satın aldım. Bazı sesli sorularda ortadaki işlem hiç anlamadığım farklı bir şey. Bazılarında equals diyor. Hata mı yoksa bilmediğimiz bir soru türü mü karar veremiyor insan. Bazı sorularda ise farklı bir dil konuşuyor gibi. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Bazı sorularda işlemden önce bir hece sesi daha geliyor. Hata mı yoksa farklı bir işlem türü mü bilemiyoruz. Lütfen yanıtlar mısınız? ORALARDA NE DİYOR? Belki hata değildir de farklı bir işlem çeşididir diye öğrenmemiz lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt