flightat777
Yeni Üye
Hocam selamlar, öncelikle vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim. Birkaç farklı soru tipinde deneme yaptım ve sistemin özellikle yüzde sorularındaki cevapları kabul etmediğini ve eksi puan yazdığını tespit ettim. Umarım işinize yarar iyi çalışmalarSelamlar, Time Sharing modülünün içerisinde 500' den fazla farklı soru bulunmaktadır ve bu sorular yapay zeka üzerinden seslendiriliyor ve otomatik cevaplanıyor. Böyle bir sistem ne yazık ki Web Tarayıcısı için çok ağır geliyor ve bilgisayarınız da ki anlık bir kasma veya internet bağlantınız da ki herhangi bir dalgalanma o an bastığınız tuşu algılayamayabiliyor veya tam tersi o butona 2-3 kere basmışsınız gibi skor tablosuna yansıyor. Bu konu hakkında çözüm arayışım soru sayısını azaltmayacak şekilde devam etmektedir. Puanlama sistemi gerçek sınavdakiyle birebir şekilde ayarlandı, farklı bir puanlama sistemi bulunmuyor.
İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba, yeri gelmişken söyliyim dedim. TS modülünde sorular bazen anlamsız bir dilde oluyor. Uydurma kelimeler yani. Yapay zeka seslendirmesinden kaynaklıdır belki, bilmiyorum.Selamlar, Time Sharing modülünün içerisinde 500' den fazla farklı soru bulunmaktadır ve bu sorular yapay zeka üzerinden seslendiriliyor ve otomatik cevaplanıyor. Böyle bir sistem ne yazık ki Web Tarayıcısı için çok ağır geliyor ve bilgisayarınız da ki anlık bir kasma veya internet bağlantınız da ki herhangi bir dalgalanma o an bastığınız tuşu algılayamayabiliyor veya tam tersi o butona 2-3 kere basmışsınız gibi skor tablosuna yansıyor. Bu konu hakkında çözüm arayışım soru sayısını azaltmayacak şekilde devam etmektedir. Puanlama sistemi gerçek sınavdakiyle birebir şekilde ayarlandı, farklı bir puanlama sistemi bulunmuyor.
İyi çalışmalar dilerim.
Evet, hatta birkaç soruda equals diyip cevabı söylediği de oluyor.Merhaba, yeri gelmişken söyliyim dedim. TS modülünde sorular bazen anlamsız bir dilde oluyor. Uydurma kelimeler yani. Yapay zeka seslendirmesinden kaynaklıdır belki, bilmiyorum.